det, I ved nok

Nu er det ikke fordi vi går vildt op i Valentines day herhjemme – faktisk er dagen ret latterlig opreklameret i vores øjne, men ikke desto mindre udgiver jeg et indlæg om kærlighed. Irriterende nok..

Jeg har tænkt og tænkt på  I ved nok. Jeg har virkelig lagt hovedet i blød og overvejet til og fra.

I weekenden gik der et lys op for mig. Jeg har fundet ud af, hvordan jeg vil gøre det! Jeg har virkelig været ufattelige mange idéer igennem – både de helt vildt sukkersøde – men også det neutrale og komiske. Ingen af mine idéer har været gode nok til Henrik. Der skal være symbolik – og mening med det her.

Det værste er nok, at jeg er enormt genert og labil – og vi er faktisk på vinterferie med et sæt venner d. 24. Så det er vigtigt for mig, at der er mulighed for at holde det på et plan, hvor det er naturligt og lige til.

Jeg glæder mig. Det er jo om lige snart…

30 thoughts on “det, I ved nok

  1. Sikke en cliffhanger, C. Glæder mig godt nok til at høre mere. OG ved du hvad – du klarer det med bravour – fordi du på en og samme tid er genert og ydmyg omkring det, bliver det perfekt. Du er sej! Knus

  2. Ih hvor spændende! Glæder mig til at høre din plan når den er udført. Jeg ville ønske jeg kunne dele min/vores herhjemme – men der er nogen tæt på der læser med på bloggen, og jeg får kriller uden lidt sparring

  3. Jeg tænker faktisk på dagligt, at nu er det snart, din store dag 🙂
    Det ser som altid kreativt og genialt ud.
    Jeg glæder mig også til at se mere. Kram

  4. Hørte lige i radioen at det er i morgen den 24. der er skuddag. Og selv om jeg kun har været på din blog en enkelt gang kom jeg STRAKS til at tænke på dig. Med glæde ser jeg at du har styr på det; jeg har altid troet det var den 29. man som kvinde kunne fri!
    Pøj, pøj med i morgen – er nødt til at følge med for at høre fortsættelsen 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.