9 mdr

Alfred er hjemme i denne uge og jeg nyder det virkelig. Han har en skide sjov alder – dog noget farlig. Han har rundet de 9 måneder og kan mere end jeg synes er ok, hvad alder angår. Han rejser sig om af alle ting og sprudler over at kunne en masse. Ind i mellem skal glemmer han at bukke i knæene, når han sætter sig ned. Han får sine knubs.

Jeg er begyndt at nærme mig ham igen. Det har været en rædsom periode, hvor han er blevet “revet” ud af ammeriet og kastet i armene på sin far. Jeg har været væk fra ham i et par uger sammenlagt og det havde sat sine spor.

Han er næsten mors-dreng igen. Det passer mig perfekt.

21 thoughts on “9 mdr

 1. Jeg kender dig ikke, men har besøgt din blog i ny og næ. Jeg føler virkelig med dig og din familie, og siger fy for pokker en omgang at skulle igennem, bare tanken gør helt ondt indeni, især tanken om de små børn. Men jeg vil jo aldrig kunne sætte mig ind i hvad du føler, kun prøve.

  Sikke en dejlig dreng du har, en rigtig charmetrold:-)

 2. He he, kan se at jeg ikke er den eneste der ser ligheden med Ida, det var det første jeg tænkte da jeg så den skønne knægt:-)
  Dejligt at han er ved at være mors dreng igen, lige det forstår mit moderhjerte så godt.

 3. Hvor er han dejlig Christina. Og hvor jeg kender den ballade-alder. Sigurd suser rundt på samme måde her. Overmodige drengebørn og mødre med bævende hjertemuskler. Uhhh det er en hård tid. Tanker fra mig 🙂 Kram Ulla

 4. Nøj, hvor er han dog bare lækker! Dejligt at I er tætte igen – det må have været rædsomt for jer begge at være adskilt. Tænker meget på jer og det I gennemgår, for selvom jeg ikke kender dig irl, giver du så meget af dig selv på din fantastiske blog, at jeg (og sikkert også mange af dine andre læsere) føler, at jeg kender dig og din dejlige familie lidt. Mange kærlige tanker til dig

 5. Rasmus begyndte også at rejse sig – og gå! da han var 9 måneder og så er freden altså slut 😉
  Han ligner en rigtig lille charmetrold (og Ida).

 6. Kære Christina han er godt nok en charmetrold 🙂 og jeg tilslutter mig resten af koret der siger han ligner Ida, men alligevel er jeg slet ikke i tvivl om at han er en dreng. Det drengede træder tydeligt frem i forhold til storesøster.

 7. Altså!!! (med et glimt i øjet) jeg synes jo at han ligner sin mor! Men jo – der er meget Ida og Far over ham. Selvom at det er tydeligt at han er en dreng…
  Tak for jeres søde kommentarer.. kan ikke beskriver hvor glad jeg bliver!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.