Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
Snart hjemme igen |

Snart hjemme igen

Jeg ligger og venter på det sidste svar på en blodprøve, som gerne skal vise at mit kalktal er normalt – og så skal jeg hjem.

Jeg har været væk fra familien i 3 dage nu og jeg savner dem ubeskriveligt meget. Selvom at de har været på besøg, så er det bare noget andet at være hjemme i egne rammer og forhold.

Operationen er gået rigtig godt. Tilsyneladende sad der en større del skjoldbugskirtel fra operationen i 2003 , som forhåbenligt kan justere mit stoftskifte uden opbakning af medicin. Det vil være helt fantastisk. Det får jeg først svar på en en måneds tid.

Lige nu glæder jeg mig bare over, at jeg kan komme hjem og holde lidt juleferie med Henrik og børnene. Jeg må ikke løfte i 14 dage – så Henrik er hjemme nu og frem. Det bliver en lang og hyggelig jul!

Tiden herude er gået med projekt julegave. Jeg er vild med hanefejds mønstret og har siddet og tegnet det op på et stykke papir inden jeg har strikket det ind med strømpepinde.
Synes I ikke det ligner meget godt?

9 thoughts on “Snart hjemme igen

  1. God bedring kære Christina, det lyder rigtigt godt hvis du til dels kan kvitte medicinen, det bliver dejligt at komme hjem igen.
    I kærlige tanker, god weekend.

  2. Lækker strik du har gang i – det skal nok blive godt.
    God bedring – det bliver godt at komme hjem igen, trods begrænsningerne. Når man ikke er helt på toppen, så er det bare bedst at være hjemme i trygge rammer.

  3. Det glæder mig, at din operation er gået godt. Det er altid hårdt at være væk fra familien, når man er på sygehuset. Godt, at du har mulighed for at lave noget kreativt….

    God bedring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.