Mor – jeg elsker

Jeg har en lille pige der er vild med grøn. “Vild” er måske lidt en underdrivelse, når hun ofte går rundt og siger; “Jeg eeeelsker grøn. Jeg vil have grønne underbukser på i dag”.

I efteråret havde vi en katestrofe tur i Intersport, hvor hun faldt pladask for et par grønne drengesko. De var MEGET grønne og MEGET grimme – hvis jeg skal være helt ærlig. Ikke sko jeg ville købe til Alfred, når han bliver så stor en dag. Men det hele endte med, at vi købte de sko – netop fordi hun var så ulykkelig over, at de der grønne smukke sko ikke skulle være hendes. 
Der er så mange sjove situationer, som hun har involveret os i – der indeholder farven grøn, hvilket jeg vil spare jer for. En ting er sikkert, så pyt med, at hun har de mest rædderlige grønne sneakers – det er dejligt, at det ikke er farven lyserød, hun er faldet for, når nu hun bliver så dedikeret!
I advents gave igår fik hun blandt andet dette her hæklede pandebånd. Jeg sad forleden dag og fumlede med det grønne garn og tænke på, hvordan jeg kunne gøre det lidt piget. 
Jeg har ikke hæklet ud fra noget opskrift, men hvis der er interesse, vil jeg gerne skrive den ned til jer.
Den er ret fin med den lille “sløjfe” detajle. Dog synes jeg, at det nye, jeg er ved at hækle til Marie i farven grå – er lidt mere mig. 
Men Ida knus-elsker det! 

12 thoughts on “Mor – jeg elsker

  1. Haha, tror du ikke Ida kan lære Ingrid at elske en anden farve en lyserød?! Ikke at hun har ret meget, men hendes hedeste ønske er en lyserød prinsesse kjole. Tror jeg sniger mig til pink.;D

  2. Rigtig fint pandebånd – jeg ville også gerne se på opskriften og forsøge at gøre dig kunsten efter til min datter.

    /Anja V

  3. Grøn er da en super flot farve. Du har måske gættet at det ER min yndlingsfarve. Og skidt pyt – piger behøver ikke vælge farve ud fra om det er en “pigefarve” eller en “dengefarve”. Men jeg kan godt følge dig hvis du blir træt af at se på den samme farve igen og igen.
    Her i huset er det farven lilla, der har været yndlingsfarve ved ÆldsteDatter da hun var mindre. Nu har MellemsteDatter forelsket sig i samme.
    Og jeg behøver vel ikke nævne at MindsteDatter HAR meget i denne farv eogså… så jeg er lidt lilla-træt.

  4. Hvor er det fint. Piget, pyntet og samtidig enkelt. Ja tak til en opskrift. Jeg har en plan om at lære at læse opskrifter og til dén tid, kunne et sådant pandebånd måske være et overskueligt projekt. Jeg er pt ved at hækle et tæppe af oldemorsfirkanter. Mit første hækleprojekt nogensinde. Det tager sin tid. Især fordi lillepigen er vokset ud af juniorsengen i mellemtiden, så nu skal jeg bruge 200 firkanter fremfor 91…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.