Labels

Endelig endelig endelig kom mine labels hjem helt fra Hong Kong. De har været længe undervejs og længe ventet. I mandags kunne jeg åbne op for pakken med de 600 lækre labels – som allerede nu er blevet sat på nogle af mine designs.

De er perfekte, lige hvad jeg ønskede og har været ventetiden værd. Tine (som har været inde over designet) og jeg har skrevet frem og tilbage i over 3 måneder – især om løst og fast, men også om designet af logo etc.

Jeg er vildt glad for designet – og vævningen af logoet er tip top. En lille sidegevinst er, at labelsene er klippet og foldet – klar til at blive syet på. De er bestilt over Etsy og er en anbefaling værdig.

Skrifttypen jeg har brugt hedder Signerica og er en font man skal betale et lille beløb for, hvis man skal bruge den til andet end privat brug.

Tusinde tak kære Tine.

4 thoughts on “Labels

  1. Kære C,

    Det har været nogle rigtig hyggelige 3 måneder… Jeg yar virkelig nydt de mange mails frem og tilbage.

    Dine labels er blevet så lækre! Det ser mega godt ud i dit fine tøj.

    Stort knus, og tusind tak for din fine pakke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.