i perspektiv

Jeg sidder lige nu og tænker i stilheden. De to små sover og roen omkring mig klemmer om mig og tømmer mig for luft, som var jeg fanget i en skruetvinge. 
Her går vi rundt og tager hverdagen for givet – og ind i mellem bander den væk. Beklager os over bagateller som vasketøj, natteroderi, nullermænd, mænd der efterlader gulerodsskræller i vasken – ting som i eftertænksomhedens stund ikke betyder en skid!
Jeg sidder her i stilheden og tænker – tænker over, at jeg sgu godt kan opføre mig lidt barnligt. Er det fordi vi har det for godt, at vi ind i mellem brokker os over ovenstående ting? Gør vi ikke alle det?
Jeg er blevet godt og grundigt sparket i røven i går. Et grimt spark, som har fået mig til at indse, at hverdagen er til for at gøre mig lykkelig. Giv mig så meget hverdag, så jeg bliver fyldt til randen. Giv mig så meget unger, mand, larm, natteroderi, bussemænd og stjernestunder, så jeg næsten brækker mig.  
Jeg er blevet så slemt overrasket i går, så jeg pludselig får sat tingene i perspektiv. Det er måske et ravruskende forkert ord at bruge, for jeg har mit liv i perspektiv. Jeg er lykkelig, men ind i mellem tager jeg det forgivet. 
Bloggen her holder en lille pause – en gang først i det nye år vil jeg være tilbage igen. Lige nu skal jeg koncentrere mig om at få løsnet lidt for skruetvingen, så jeg kan trække vejret igen. 
Nu skriver jeg det – 
-havde ellers sagt til mig selv, at jeg skulle holde tvingen stram indtil jeg er fri og kan trække vejret normalt igen. Fri for den stump cancer de fandt i den bortopererede knude. Fri for den ked-af-det-hed, som er ved at kvæle mig lige nu. 
Jeg skal under kniven igen i næste uge – og kan givetvis blive “raskmeldt” straks efter. Men hvor er det bare noget pis-lort! Jeg beder til, at de ikke finder mere andre steder.
Kan jeg nu ønske jer alle et godt nytår med sådan et lorteindlæg? Ja det kan jeg, for det er hvad jeg ønsker for jer alle! Jeg selv glæder mig til det nye år! Gu´ gør jeg så!
Godt nytår!

82 thoughts on “i perspektiv

 1. Åh, det var da noget af en nyhed at få! Det er nogle gange sådanne nyheder, der skal til, før at man indser, at livet egentlig ikke er så værst trods kedelige gøremål, pligter og deslige. Sender dig en masse tanker, god karma, og hvad man ellers lige kan sende afsted, og håber I får en rigtig god nytårsaften:) Og så glæder jeg mig allerede nu til det indlæg, hvor du skriver, at du er raskmeldt:)
  Knus

 2. Mangler ord til dit indlæg, men vil bestemt tænde et lys for dig og sende en masse positive tanker med håb om, at alt løser sig for dig.
  Og et kæmpe godt nytår fra mig til dig + dine kære.

  Kender dig ikke, men er blevet *følgesvend* på din blog, som jeg nyder dagligt.

  Mange hilsner fra *Mosefundet* 🙂

 3. har læst med hos dig et stykke tid, aldrig kommenteret – men dette indlæg kan jeg ikke bare læse og så gå igen… jeg tror jeg ved hvad du går igennem, ihvertfald har jeg selv været igennem det – det er en frygtelig tid – som kan tage år og alligevel vil du glemme det ind imellem og NYDE alle bussemændene… mon ikke de går ind og snupper det hele i næste uge? det eneste gode er at det sætter tingene og livet i perspektiv.
  tænker på dig – en navnesøster 😉

 4. Christina, jeg håber inderligt, at de kan fjerne det hele! Jeg nyder også at læse din blog (langdistance). Sender de bedste ønsker, Mette

 5. Jeg siger det igen: Kald og jeg kommer og gør alt jeg kan.

  Du har ikke sluppet mine tanker et øjeblik siden igår.

  Jeg ønsker dig et rigtig godt helt nyt år og at de kommende dage må bringe dig det svar vi håber på.

  KRAM

 6. puha ja sikke et indlæg, sætter virkelig tingene i perspektiv, og den mest frygtede besked for mange! Jeg sender dig en masse gode og positive tanker og kan slet ikke sætte mig ind i hvilken følelser og tanker der ryger igennem jeres familie lige nu! Men det vigtigste er jo at lægerne er super dygtige og har godt styr på det de laver! Og jeg venter på at se indlægget hvor du er på den anden siden af denne oplevelse!

  Louise

 7. Ja det er sgu godt nok en besked der kan sætte det hele lidt i perspektiv…
  Vil sende dig og dine varme tanker og krydser fingre for, at det nok skal gå altsammen…
  Tænker på jer og håber i får et god start på det nye år trods alt…

 8. Puha sikke en mavepuster og føj hvor det bringer minder tilbage, har også været lige der hvor livet lige pludselig blive en være rutchetur… Hvor man virkelig lærer at værdsætte hverdagen og elske det man har. For 2 år siden, da jeg var gravid i 7 uge fik jeg blindtarmsbetændelse, blev opereret og alt var godt… Troede jeg, men de fandt en kræfttumor i min blindtarm og tilbage på operationsbordet med mig. Fik fjernet et pænt stykke tyktarm, stadig med bebs i maven. Jeg fik lov til at gå graviditeten ud inden de operede igen igen og idag er jeg rask, men skal leve medjævnlige kontroller. Kigger tit på min dejlige dreng og tænker på hvor heldig jeg var, han er min lille mirakelbaby 🙂 men puha hvor får sådan en oplevelse tingene og livet sat i perspektiv. Håber det bedste for dig og din familie…
  Mange tanker fra en trofast læser af din skønne blog – Julia

 9. Pyhhh….. jeg kender dig ikke, følger blot med i din fine og tankevækkende blog. Jeg sender varme tanker i din retning og krydser fingre for at det snart bliver helt almindelig fantastisk hverdag igen. Uden ting der knuger….

 10. Kære C.

  Sikke et indlæg. Jeg kan mærke det helt ned i maven. Det eneste vigtige er dig og din familie. Jeg håber, alt det bedste for jer i det nye år. Kram fra Mette

 11. Krydser alt der krydses kan, for at de har fået alt fjernet – og at de ikke finder mere!
  De bedste ønsker til dig og dine for det nye år,2012.

 12. For Søren da… Jeg mangler ord.. Sender alle gode tanker og karma herfra.. Du er et fantastisk og inspirerende menneske, er meget glad for at have mødt dig! Er sikker på de for det hele med denne gang.
  Må din familie passe godt på dig i det nye àr og give dig masser af stjernestunder.
  Håber med hele mit hjerte at høre fra dig igen, og måske se dig igen engang i det nye år.
  Et ønske om et lykkebringende nytår til dig og dine sendes herfra.
  Store kram
  Berit

 13. Åh nej Christina, det er jeg virkelig ked af at høre!! Jeg har ingen kloge ord at skrive, men håber det bedste for dig og din kære familie – og at 2012 bliver et fantastisk år for jer!
  Knus og kram fra Mia

 14. Ord er fattige i denne sammenhæng, men jeg sender dig en masse varme tanker og glæder mig til positive nyheder efter nytår!!

  God kom-over!! Og godt nytår!

  Lotte

 15. Kære Christina
  Det gør mig virkelig ondt at høre! Jeg sender dig de varmeste tanker samt masser af god karma! Håber du får et godt nytår trods alt og at du inden længe får den befriende nyhed, som du sådan fortjener!
  Kh. Malene

 16. åh nej!! Sikke noget pis og lort!!!
  Jeg beder til du kan holde hovedet ovenvande og at du hurtigt kommer dig og bliver rask!!! De bedste tanker herfrs!

 17. Tak for idag søde. Skønt at se dig og ungerne.. Kan ikk beskrive hvordan jeg har det indeni, siden jeg fik nyheden igår – som om min krop er hul indeni, den føles så Tom. Hvor er det bare uretfærdigt. Men ved du klarer dig. Med alt det du har oplevet i dit liv er der ikk noget der kan vælte dig og din skønne familie – det er jeg sikker på. Jeg er her – lige ved siden af – næsten. Så du ringer bare. Føler jeg har kendt dig i evigheder og er så taknemmelig for du er kommet i mit liv – så positive mennesker findes der ikk mange af.. Knus Stine.

 18. Kjære deg, sender deg alle gode bønner og tanker. Jeg har vært der selv, og kan lett sette meg inn i det vonde igjen. Lykke lykke til, håper snart å få høre fra deg. Klem fra Kari

 19. Kære Christina For helt ondt i hjertet af at høre dit indlæg! Jeg håber ved at gud, at de kan raskmelde dig i næste uge. Og jeg krydser alt, hvad der krydses kan for, at det kun er den ene lille stump, der er at finde i din krop.
  Og brug nu al din energi på at blive rask og værn om dig selv og din familie.
  Bloggen kan altid vente til der igen bliver overskud.
  God bedring og godt nytår. For satme ja, det skal det blive!!!
  Kram Stine

 20. Åh, pust altså. Ikke så meget jeg føler jeg kan sige, men sender mine varmeste tanker til dig og dine og håber på det allerbedste!!!

  KRAM

 21. Christina, jeg tænker på dig og din familie!!! Du er så stærk, stærk, stærk – jeg kan ikke finde ord – jeg vil bare ønske dig og din familie alt det bedste!!!!
  Kh Anne Dorte

 22. Kære Christina – åhh jeg vidste det næsten før jeg læste ordene, for alle de følelser du har beskrevet har jeg også følt, for jeg har nemlig stået lige hvor du står nu. Og alligevel har jeg ingen anelse om, hvad jeg dog kan skrive til dig for at give dig lidt ekstra trøst, lidt ekstra jernvilje og lidt ekstra hverdag. Jeg skriver gerne mange flere ord til dig, hvis du har brug for det, men jeg ved også at ens egne ord og tanker er så overvældende lige nu, at det kan være svært at rumme andres også. Jeg sender dig i hvert fald mine varmeste og mest medfølende tanker.
  Knus Mie

 23. Kære Christina.
  Sikke noget møg at læse her! Øv hvor er det uretfærdigt og synd for dig/jer.
  Og selvfølgelig bliver det et godt nytår! De får fjernet den sidste stump, og så er du forhåbentlig helt rask..

  De varmeste hilsner og ønsket om et godt nytår!

  KH

 24. Kære Christina. Jeg ønsker dig ALT godt og håber, at du hurtigt kommer dig. RIGTIG god bedring til dig. Jeg håber, at du har nogle gode veninder og en stærk mand til at holde af og om dig. Det har du brug for.

 25. Kære Christina,
  Det er vel nok en trist besked at få! Det er virkelig uretfærdigt! Jeg sender dig mange tanker og ønsker et smukt og dejligt nytår til dig og din familie!
  Kh Ninna

 26. Åhh for pokker da osse! Christina, jeg ved nøjagtig hvilket kaos du føler indeni lige nu. Føler virkelig med dig, og ville ønske jeg kunne trylle alt det grimme væk! Jeg har selv været igennem samme besked med et modermærke. I de 10 dage jeg ventede på svar om de nu havde taget det hele, var jeg HELE følelsesregistret igennem. Stod der som dig med baby på armen og fattede ikke hvorfor sådan noget skal ramme “sådan nogle som os”!Min historie endte godt, og jeg er overbevist om, det samme gælder dig søde Christina! Livet bliver ALDRIG det samme igen, men mit er kun blevet bedre!
  De allerbedste ønsker for det nye år,
  Berit

 27. Kære Christina.
  Åh nej, det gør mig virkelig ondt at høre. Jeg ønsker alt det bedste for dig og din lille familie. Tænker på jer i en svær tid. Kh. Sandra

 28. Kæreste du….. Sikke en besked.. Jeg har helt klump i maven nu – sender de største kram i din retning.. Er her hvis du får brug for det – og ellers ser jeg frem til, at du får de positive svar. Tænker på dig søde..
  Knus

 29. Er helt tom for ord Christina, sender dig i stedet en masse varme tanker. Sikke noget pis lort, kan kun håbe for det bedste for dig, og jeg er sikker på, at du kommer stærkere i gennem det. Alt det bedste til dig og din familie!
  KH Dorthe

 30. Kære Christina
  Det gør bare ondt at læse dit indlæg.
  Jeg sender dig de bedste tanker direkte fra hjertet.
  Rigtig godt nytår til dig og din familie. Ser frem til at høre gode nyheder først i det nye år.
  Knus Puk

 31. Aj… for pokker da også,…. et indlæg at læse,
  men jeg er glad for at jeg læste det, så jeg kan sende dig alt held & lykke og selvfølgelig et rigtig lykkebringende nytår til dig og dine kære.

  KH. Julie

 32. Sikke en mavepuster til dig og din familie, håber det bedste for dig, og at du snart er på benene igen.
  Sådan en mavepuster sætter livet og hverdagen lidt i perspektiv, jeg håber du snart vender tilbage med godt nyt, og sender mine varmeste tanker til jer alle

  Ønsker jer et godt og lykkebringende nytår

  kh Jane

 33. Det var ikke den bedste nytårshilsen jeg kunne få fra dig Christina, godt at du er i sikre hænder og det kan du trygt overlade til eksperterne, husk at en positiv tankefuld hverdag holder frygten på afstand og uden frygt kan dit immunforsvar arbejde bedre, med håbet om snarlig bedring og tilbagevenden til en normal hverdag vil jeg ønske dig og dine et rigtigt godt nytår.

 34. Èn kvinde som dig… Du røre noget i mig med dine ord. Jeg sidder altid tilbage med en følelse af “Den kvinde formår at skrive hvad alle vi kvinder går og tænker!”
  Dit indlæg i dag fik mig ikke til at sidde med den følelse. Jo starten, men ikke det sidste. Jeg kender ikke følelsen. Den følelse der har hægtet sig fast på dig og som du ikke kan ryste af dig!
  Jeg er ubeskrivelig ked af det på dine vegne!
  De kærligste knus og alverdens tanker. Må 2012 blive et lykkeligt år for dig!!!

 35. Sikke en besked… Håber så meget det bedste for dig… håber I sammen får en dejlig nytårsaften, og måske kan skubbe de sorte tanker bare lidt væk…

  Godt nytår til dig og dine…

 36. Åh for helvede da! Jeg bliver også nærmest tom for ord. Det kan da bare ikke passe…
  Jeg håber inderligt, det bare er en lille smule, og at du er “raskmeldt” snart igen. Det har været stort at lære dig at kende og møde dig i 2011.
  Pludselig kan hele verden vende forkert, og mange ting være så ligegyldige. Når nogle spørger, tænker man, det kan jeg da virkelig ikke tage stilling til – jer er ligeglad, for der er andet, som er mere vigtigt og kostbart i mit liv.
  Jeg ønsker dig det allerbedste og et godt 2012 for hele familien. Kærlig hilsen Louise.

 37. Nogle indlæg rammer mig lige i mellemgulvet. Det her er et af dem. Jeg har ikke nogen bevingede ord at give igen, men jeg ønsker det bedste for dig og din familie.

 38. Min søde ven
  Jeg kan næsten ikke tænke på andet i disse dage.
  Godt jeg har mulighed for at se dig i dag.
  Bare kort, så I kan have ro i huset.
  Du er en af den slags mennesker, der vokser ind i hjertet. Jeg ønsker alt det bedste for dig.

  Kram og GODT NYTÅR
  Karen

 39. Av for den kære Christina, jeg ønsker det bedste for dig og hele din familie, krydser fingre for at det er gode nyheder du får efter næste tur under kniven. Godt lykkebringende nytår til dig. Knus Trine.

 40. Du skriver lige over kommentarfeltet, at ordet er mit, og at du vil gøre dit bedste for at svare tilbage. Det skal du slet ikke bruge tid på nu. Det eneste, der betyder noget nu, er dig selv og din familie.
  Alle de varmeste og mest positive tanker er sendt i din retning.
  Godt nytår, Lisbeth

 41. Kære Christina.
  Sikke noget at stå med her på kanten af årsskiftet. Håber at det nye år giver dig/jer lutter glæde og positive svar, som kan frigøre jer fra den bekymring.
  Knus fra
  Mig

 42. Kæreste Christina
  Det gav en knude i maven at læse dit indlæg, vi kender ikke hinanden… jeg har kun læst med og blev inspireret på sidelinien samt nydt din sykunst. Men du og dine tanker sætter spor, jeg ønsker dig alt det bedste… at du bliver rask og at du snart vågner op fra denne “drøm” med fornyet styrke og ro.

  Mange tanker til dig og dine kære og et 2012 med gode nyheder ønsker

  Susanne P

 43. Det gør mig ondt at høre – jeg ønsker dig alt det bedste i det kommende år. Jeg har tidligere kontaktet dig vedrørende et foredrag – ved ikke om du husker det? Jeg kan vende tilbage om det, så må vi se om overskuddet rækker – men du skal vide jeg stadig er interesseret.

 44. Kære Christina
  Hvor gør det mig bare ondt at høre! Jeg har tænkt rigtig meget på dig, siden jeg læste dig blogindlæg. Man føler jo, at man kender dig.

  Jeg er sikker på, at du nok skal klare den. Du ER bare stærk, og har været så uendeligt meget igennem – OG er kommet ud på den anden side! Hel!

  Pas rigtig godt på dig selv, og dine dejlige børn!

  Jeg håber, at 2012 bliver DIT år! Det fortjener du! UDEN CANCER!

  Du er i mine tanker!

  Godt nytår!

  Kh
  Kristina

 45. De kærligste tanker sendes din vej og al den healende karma jeg kan mønstre. Jeg ønsker dig alt det bedste! Og håber de får hver eneste lede cancercelle!
  Min kærligste nytårsønsker til dig og din familie
  Solhilsner
  Stine

 46. Kære Christina…
  Sikke noget lort! Livet giver os desværre nogle gange ubehagelige nyheder – der sætter tingene i perspektiv og får os til at indse hvad der er vigtigt og hvor vores prioriteter skal stå – jeg ønsker dig en rigtig god bedring – at du bliver rask og at du inden længe kan lægge sygdomSforløbet her bag dig og i fuld fart får lov at leve et langt liv fyldt med eventyr og hverdag i en god blanding – jeg sender dig mange søde og varme nytårsønsker hele vejen fra Paris – kh Mette

 47. Kære Christina
  Sådan noget pis! Det vender sandelig op og ned på ens hverdag og prioriteter. Jeg håber inderligt for dig, at de om lidt raskmelder dig, så du stille og roligt kan komme dig mentalt. For “rask” er jo bare fysisk… psykisk kan det tage lang tid. Det sætter jo ens liv i perspektiv. Jeg håber det bedste for dig, Christina.
  Kærlig hilsen
  Rikke

 48. Hundretusener klemmer til deg! Jeg vet ikke hva jeg kan skrive, bare at jeg tenker på deg, og at det kommer til å gå bra! Hverdagene er så viktige, det må vi alltid huske. Jeg prøver å kose meg midt oppi all klesvask,rydding og oppvask. Det er faktisk koselig å smøre frokost og matpakke til barna bare man velger å se positivt på det.

  Masse lykke til videre, og husk vi er her når du kommer tilbake i bloggeverdenen <3

  Hundre tusen klemmer igjen!

 49. Hvor er du sej og hvor er det et stærkt indlæg du har skrevet. Jeg er sikker på at det nok skal gå dig godt. Måske mødes vi lige pludselig i Karens nye lejlighed? Det kunne være så hyggeligt! Kærlig hilsen Tina

 50. Kære Christina, jeg sender dig mine varmeste tanker,jeg helt uden ord, ønsker dig styrke og tålmodighed.

  Mange kærlige hilsner
  Edita

 51. Har først lige set det nu, sødeste Christina. Sikke noget møg! Troede ellers du havde fået din portion modgang i livet. Fik selv turen på følelsesregisteret da jeg fik hudkræft i to mærker sidste år, og det var endda godartet. Det du er igennem lige nu tør jeg næsten ikke tænke på. Mine bedste tanker til dig med ønsket om at de nære passer på dig i en svær tid.

 52. Kære Christina,
  Jeg ser det først lige nu og håber der er sket rigtig meget godt for dig, siden du skrev dette indlæg. Og jeg håber at de fjernede alt det cancer der var og at du er ved at komme dig oven på det hele.

  Jeg håber virkelig at det går godt og ønsker dig alt det bedste.
  Varme tanker
  Ann-Christine

 53. Halløj………….
  Vil bare ønske dig alt det held og lykke der findes………….
  Vil bare lige sige at de 2 små blomster lysestager du har på bordet på dette billedet…dem har jeg os arvet fra min mor som døde da jeg var 18 år….jeg bruger dem så tit
  Mvh
  Anne-Mette ….den glade bondekone.blogspot.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.