Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
Halsedisse i skind |

Halsedisse i skind

I dagene op til jul, hvor jeg stadig gik rundt med plaster og en meget lidt pæn hals, måtte jeg være lidt opfindsom, da jeg skulle på café´med et par veninder. Jeg havde det sådan, at jeg ikke kunne have en charmeklud tæt på halsen og et af de strikkede af slagsen var bandlyst – det ville bare hænge fast i plastret.
I stedet fik jeg taget mig sammen til at lave et i skind, som jeg har tænkt på i lang tid. Det er lavet i en tynd og blød skindtype (aner ikke hvad det er, faktisk) – og så har jeg foret det liberty´s fine print – Phoebe i gul. 
Hvis du overvejer at lave et tilsvarende, så husk at få købt læder-nåle hjem til maskinen – nålene skærer igennem stoffet. Jeg har lavet mit i målene – 65 x 20 cm + sømrum. Jeg havde en passende lynlås liggende, som er sat mellem lagene. 
Jeg synes, det er ret fedt med skind og læder i øjeblikket. Det rå blandet med Liberty´s blomster-ynde går ret godt sammen.
Smid lige en kommentar, hvis du kaster dig ud i lignede projekt, jeg vil smadder gerne se resultatet!
Hvis du ikke har lyst til at lave den selv, men ønsker dig en, så laver jeg den gerne på bestilling.

24 thoughts on “Halsedisse i skind

 1. Takke-tik-tak – skal I have…
  Jeg har faktisk lidt overvejet at smide den i shoppen – men skind er dyrt og jeg vil være så ærgerlig over at brænde inde med nogle færdige udgaver… men jeg tror det bliver sådan, at jeg laver nogle unika-modeller, som sættes til salg .

 2. Synes også skind og læder er vildt fedt, og liberty er jo næsten altid en fed kombi..
  hvor har du købt læderet? kunne godt tænke mig selv at prøve at kaste mig ud i nogle projekter.. måske luffer..
  Halsedisen er SKØN!
  Kram Berit

 3. Kæreste du – hvor er den lækker!! I klæder hinanden..;)
  Den gule phoebe er mit yndlingsprint og skind er da den bedste makker dertil..
  Knus herfra

 4. Den er rigtig fin 🙂 Kunne bestemt godt finde på at kaste mig ud i et lille postjuleprojekt! Har du foret den med noget?

  Klem Pernille – pescno.blogspot.com

 5. Nuuuuuj den er fin er den 🙂
  Sådan en skriver jeg på min ønskeseddel og holder øje med om den kommer på shoppen inden min fødselsdag 🙂
  Og hey – Jeg vandt 😉

 6. Tusinde tusinde tak for jeres kommentarer.. jeg har ikke lige regnet på materialer + timer, men kommer tilbage med en pris på den, når jeg får styr på det.. 😉

 7. Nu har jeg fået købt skind og fundet en fin rest til foer. Så skal Mikkels søde og dygtige søster Emilie sy sådan en smuk Rappedikke-krave til mig. Tak for inspiration 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.