Gaver til mor

  1. Læder bælte (det ser sort ud, men er i virkeligheden brun) – set her 
  2. Herringbone and leather Spats – købes her (vil nok ikke hoppe i et par netstrømper, men de gamascer er for fede)
  3. Canon EF, 50mm F/1.8
  4. Læder etui til Iphone
  5. Eames armchair
  6. Den lille sorte – med draperinger.. Topshop

Det er mine ønsker i år. Jeg er lidt begejstret for læder, den lille korte, billeder, Eames og farven Sort.
Kedeligt? 
Jeg kunne have gået helt amok i læder sager på Etsy. Der er et eller andet som drager mig med det glatte look. Jeg har selv gang i nogle læder sy ting og nyder duften af det. Men prøv lige at se her eller her eller her… tror bare jeg stopper at kigge mig omkring.

6 thoughts on “Gaver til mor

  1. Fede ting 😉 Min ønskeseddel er sendt ud, så kan desværre ikke nå at tilføje nogle af disse ting. Har lige læst om dig i Berlingske Fri idag – super fint! Godt gået 🙂

  2. Hej Christina, det var da et super fint indlæg. Jeg synes det er godt gået, men tror aldrig at jeg kommer op på siden af dig ift. tidsforbrug på bloggeri 🙂 jeg synes det er rigtig hyggeligt, men jeg er bare ikke standhaftig nok. Følger lidt med i kølvandet 😉 Go aften til dig!

  3. Altså det er lidt overdrevet 2-3 timer.. Jeg bruger nok en time intensive og går til offer computeren resten af tiden… Så jo… Det er nok lidt meget, men jeg har jo en del jeg lige vil følge med hos:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.