derfor er jeg ikke modeblogger –

– Fordi jeg er piv dårlig til at stille mig op foran kameraet. De modebloggere, der bare stiller sig op over ser helt naturlige ud, har altså en misundelsesværdig særlig evne. Jeg kigger væk, krummer ryg og ser bare fjoget ud.

Vil du dele din hverdagsstil?
Derudover har jeg altså heller ikke fingeren på pulsen, hvad angår mode. Min stil har været den samme altid: jeg har længe haft det bedst i et par slidte cowboybukser. Jeg vil nok aldrig blive typen, der hopper i et par læder bukser eller et par sylehøje “Bridget Bardot” stiletter, men jeg kan godt fornemme, at jeg gerne vil ændre min stil til den lidt mere feminine. Måske fordi at jeg er ved at være lidt træt af at have de grove sømme hen over maven? Efter mine graviditeter har jeg slet ikke lyst til at noget strammer mere! Et par leggings og en fed t-shirt er cool, men også kjoler, lange striktrøjer, chinos og blazers er god stil.

– Jeg trænger bare til ny inspiration
Vi kreabloggere (jeg tror ikke at der er nogen Modebloggere, der følger med her?) inspirerer hinanden på kryds og tværs indenfor alt med garn, stoffer, pyntedetaljer etc. Jeg kunne egentlig godt tænker mig at snage lidt i jeres tøjstil, hvis I vil være med?

Jeg kan jo starte med mig selv:

På billedet ovenover har jeg en af mine nyerhvervede sager på. En økologisk T-shirt fra Jackpot, som de har lavet i samarbejde med Edun. T-shirten er lavet i Uganda med henblik på at hjælpe et samfund ingang efter flere års borgerkrig. altså en beklædningsgenstand der gør en forskel. Nu er det ikke sådan, at mit tøj skal give mening og være casualt, for at jeg gerne have det på. Men det giver et godt billede sf, hvordan min stil er nu og her.

Jeg er så ude efter lignende indslag hos jer. Vil I inspirere og dele ud af jeres hverdags-outfit?

Læs evt mere om t-shirten her: http://www.jackpotshop.com/dk/item/A42464001/?partner=5403

(hvis er der nogen der undrer sig over, at jeg har tid til at poste et indlæg lige nu, så kan jeg fortælle, at jeg sidder i en seng på OUH med Maries IPad. Jeg er taknemmelig for at jeg har både net til omverdenen og strikketøj med. Jeg er skide sulten og har en udsigt til først at blive opereret efter 14..Jeg keder mig ..)

12 thoughts on “derfor er jeg ikke modeblogger –

 1. Efter kl 14….. NOOOOOOO der er lang tid til altså.

  (jeg er for genert til at vise billeder af mig selv, men måske der kommer et billede af lidt vintage kjoler 🙂 )
  Knus

 2. Åh, kedeligt med ventetid, men godt du fik noget elektronik-dims med! Ville egentlig gerne være med til at vise min stil frem, ikke at den er så spændende – men har jo ikke det helt store tøjudvalg i øjeblikket, når maven fylder! Men måske, når jeg har været på posthuset og hente en pakke idag?? 😀
  Må indrømme at min tøjstil heller ikke bliver mere spændende af at gå hjemme det meste af tiden, her er det mest den lune sok og en vamset cardigan der kendetegner min stil!
  En gang i foråret når min krop er blevet “normal” igen, så vil jeg også prøve at opdatere min garderobe, bare en lille smule!
  Knus Mia

 3. Hi hi elsker også mine jeans og mine All Stars:) jeg vil prøve at få taget et billede selvom det ikke blive hokus pokus herfra:) men et dejligt billede af dig Christina:)

 4. Er godt nok ikke kreablogger – men elsker din blog:-)

  Tror bare jeg afholder mig fra at vise billeder – for leggins, store sweatre og varme uldsokker dominere min tilværelse for tiden – det er varmt og behageligt, og ikke særligt interessant:-)

 5. Jeg synes faktisk at du ser sødere ud på et billed som dette end mange af modebloggere gør på deres billeder. Jeg kan stadigt huske hvor fuld af beundring jeg var da du skrev om den catwalk du gik da Rappedikke var ung. Det ville jeg aldrig turer!

  Decemberkram.

 6. Men det er noget vrøvl, at ‘man’ ikke kan blogge om mode fordi ‘man’ er genert ved at stille sig op foran et kamera, eller ikke synes ‘man’ er modeblogger…
  (Siger jeg… nok mest til mig selv i grunden, for jeg kender ALLE dine tanker dér!)

  Vi inspirerer hinanden – og jeg synes det er en fed idé også at inspirere med tøjet.
  Kan virkelig godt lide din stil på billedet her, C – det er rigtig meget dig at være lidt rå. I like 😉

 7. I har ikke lyst til at se min stil… (eller mangel på samme) :-S

  Har også et stort ønske om bare lidt mere feminin, bliver næsten altid til cowboybukser og en eller anden variation af et stort tørklæde der kan dække lidt af efterfødsels-dellerne…

  Har en kollega, hvor man bliver overrasket når hun kommer i bukser i stedet for kjole… og som hun siger ‘det er jo meget nemmere med en kjole’ .. tja, det er det da … jeg duer bare ikke til det. Men ville gerne.

  Held og lykke med operationen.

  Kh Pernille

 8. Du er lækkersmækker, er du. Jeg tror ikke jeg ejer et par jeans, går faktisk aldrig i bukser. Ikke engang mine hjemmesyede baggybukser kommer på mere. Kjoler, altid kjoler – og en sjælden gang imellem en nederdel.

  Pøj, pøj med operationen.

  Kram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.