Tyvstarter julen

Jeg er langt bagud med julen – men alligevel tillader jeg mig at kører julen lidt mere i stilling her hos os. Vores december bliver noget i low speed i år – jeg skal have nået en masse inden, så julen bliver den samme for ungerne.

Jeg har kastet min kærlighed på retro stagerne, som I kan se på billedet. Desværre har jeg ikke været så heldig at finde dem i de lokale gendere.. (sig til, hvis I så inde men nogen af dem i træ, ikke?)
Disse her er sprit nye og fundet lige her i Rikki Tikki Company.  Den her Medusa – udgave er mindst ligeså perfekt som den gamle i træ. Det kunne være fedt at have et hav af disse stager stående fremme.

Det har været lidt svært ikke at gå amok faktisk – Medusa Jul – er altså noget af det kæreste – og ungerne herhjemme elsker det! Hvis det stod til mig, så havde jeg købt hele samlingen hjem med små dyr, vise mænd, stald og jesusbarnet..


Gammeldags med krybbespil og nisselandskab? Jeg synes det er fedt!

Har I spejlet og vat i strimler klar til formålet?

5 thoughts on “Tyvstarter julen

  1. Ja så de på søstrene, fine! :0)
    Bare tyvstart du, tiden går så fort no, du må huske på å nyte førjulstiden også, ikke sant?

    Jeg feirer forresten 5 års bloggbursdag i dag du er herved invitert på feiring! ;0)

    Ha en god helg!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.