Stjernestunder

Der er dage som bliver mindet som stjerne-stunder. 
Jeg har følt mig som en stjerne.. eller nej – egentlig bare lidt som en klovn. Jeg har haft besøg af en fotograf i dag. Jeg er blevet interviewet af en journalist fra Berlingske Tidende, som vil lavet et tema om bloggere i deres sektion LIV – og skulle have taget et billede, så det kunne komme i avisen d. 10/12. Jeg glæder mig til at se, hvordan jeg bliver præsenteret. Det er altid spøjst at se sig selv lige lidt udefra og på afstand i forhold til noget skrevet. Altså sådan for alvor i avisen. Jeg er lidt spændt!
Ud over at have siddet og klippet læderstjerner og beklædt dem med Liberty – inspireret af det nye symagasin 12/2011, som har vist dem i ren læder – (stjernestunder ha ha ha )
så har det også været dagen, hvor Alfred næsten er oppe på knæ for at komme frem. Han har i en uge møffet sig rundt på gulvet, men kommer nu helt op på de små stolper. 
Hold op hvor tiden dog går. Han er 7 måneder nu – sidder, kravler (næsten) og er omkring i alt. Det er helt vild lækkert at se hans glæde ved at kunne selv.
Ida har haft sidste dag i dagplejen. Det er r… hamrende ærgerligt. Hun har været stille og mut – men glæder sig til 1. dag i børnehaven i morgen. Lige nu er det nok mere mig, der er ked af det tab. Reaktionen kommer nok senere for Ida. Heldigvis starter Alfred hos L., så kontakten bliver holdt ved lige. Hvor heldig har man lov at være?

18 thoughts on “Stjernestunder

 1. Spændt på at læse artiklen.
  puha kan mærke din mavefornemmelse omkring Idas stop i dagplejen, kan næsten få gåsehud ved tanken om den dag William stopper i vuggestuen – puha de rører en de pædagoger der passer ens små i de vigtigste år i deres liv..
  Lille Alfred er da bare så dygtig altså, han vil da bare frem i livet.. Han er så sød.
  Glæder mig til vi ses..

  Kærligst Stine

 2. Hold nu op, hvor er han bare blevet stor! Og sikke et balladeblik han sender dig.

  Vildt at han næsten kravler. Det har Fleur slet ingen interesse i. (endnu)

  Pøj pøj med opstarten for Ida i morgen. Det bliver godt nok spændende.

  Er vild med stjernerne – de er mega lækre i læder og Liberty.

  Kram

 3. Sikke dygtig han er. Har også en datter på knap 8 mdr. som har fuld fart på. Hun møver sig dog stadig frem på maven, det er lidt svært det der med at koordinere arme og ben samtidig, så der går nok lidt endnu før hun kravler. Men fremad det kommer hun.
  Kh Tina/www.frkschmetterling.blogspot.com

 4. Hold da op hvor bliver den lille mand stor :). Som tiden dog går. Sigurd har møvet rundt her et par ugers tid, må se om han snart kommer op på de knæ’er og får rumpetten i vejret :). Håber den store begynde-børnehave-dag bliver rigtig god.
  Kram Ulla

 5. Hvor er dine stjerne flotte – må jeg spørge hvor du køber læder?

  Kan godt forstå dine bekymringer, børnehave kan godt virke så utryk og pludselig bliver de så selvhjulpne og selvstændige. Dejligt med samme dagplejemor, det gør det måske nemmere at aflevere når det bliver tid ;o) Held og lykke med børnehavestarten.

  …og spændende med avisen.

 6. Hej Stine – der er ingen tvivl om, at Alfred ved hvad han vil. Han er skide skæg lige nu… Ang dagplejen? Jeg tudede hele vejen hjem og har ondt i maven bed tanken om, at hun skal videre væk!

  Hej Tine – bare vent ! Inden længe fiser Fleur rundt!!! De er så kære når de famler sig frem! Ind i mellem ligger Alfred fast under bordet 🙂

 7. Hej C – hun klarer det! Udentvivl. Men der kommer en reaktion… Det ved jeg!! Og den bliver ikke rar… Tænk sig at være så
  Meget sammen med en anden familie og pludselig skulle sige farvel? Det er f… hårdt !!

 8. Hej Julie – årrhhh man – tak 🙂

  Hej Pia – læder har jeg købt i skindladen i Otterup, noget har jeg købt i genbrugsbutikken – det sorte er en gammel læder herre jakke.. Det er rester af lidt af hvert.. Det er ret lækkert med det rå..

 9. Hej C..
  Håber sådan at dagen i dag går godt…:) Det skal nok blive godt til jeres lille krudtugle, selvom det altid er lidt svært med skift.
  Ikke fordi det nye ikke er godt, men pga det der skal undværes..
  Glæder mig til at høre om det.. Og sikke stor Alfred bliver – det går så stærkt;)
  Knus A

 10. PS Praktisk… Klipper du bare libertystoffet og syer sammen eller er det foldet ind/andet for at det ikke trevler..? For de er da super fine – og lige en idé til mine home made adventsgaver til min mor;)

 11. Skønne billeder, og TOTALT fede stjerner – de er lige mig.

  Dejligt frækt spil i Alfeds øjene: “du kan vente dig mor, så snart benene makker ret!”

 12. Anne – jeg klipper faktisk først læderstjernen og stryger filofix på libertystoffet og bagefter stryger jeg det på læderstjernen og klipper libertyen ud efter stjernens må – inden jeg stryger libertyen fast, så sætter jeg en lædersnor mellem lagene..l. Derefter syr jeg en stikning rundt i kanten. Giver det mening?

 13. Måtte lige ind og se de fine billeder igen… Alfred er simpelthen så kær med det balladeblik. Og de der stjerner – skønne! Må se om jeg har lidt læder liggende, så copycat’er jeg den lige. 😉

  Kram

 14. Stjernerne er rigtig flotte. 🙂

  Alfred ligner en rigtig gavtyv på vej på eventyr. Agnes har kryber rundt i hele huset og er et my fra at kravle. Helt utroligt så store og dygtige de bliver.

  Det er med lidt tungt hjerte med dagplejestop og børnehave start. Jeg håber alt går godt og Ida bliver glad for børnehaven. Vi besøgte vores dagplejer en måneds tid efter og det var Ingrid rigtig glad for. Bare et godt tip.

  Håber artiklen bliver go’. Vi læser ikke berlingeren, men måske man skulle gøre en undtagelse den dag? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.