Orange

De farver i naturen netop nu er ekstremt smukke. Lige her inden bladene falder af og svinder ind på jorden. Vores have sprudler af orange, gule og brune farver og jeg kan stene over indtrykkene herinde bag ruden.
Igår var Alfred og jeg ude at trille en lille tur i skoven og fik nydt farvespillet og den våde duft af falmende skov. Efteråret er min yndlingsårstid.
(Alfreds hjemmestrikkede hue lyser op med den orange kant. Kontraster – jeg elsker det. Ikke mindst hvis man sætter en pom pom i toppen i samme farve.. Det er altså lækkert)

7 thoughts on “Orange

 1. Det er nemlig helt til at gå i svime over.. jeg er så rørstrømsk, når jeg sådan går rundt udenfor…
  Alfred – ja han er spiselig… men han er jo også min.. er nok ikke helt objektiv 😉

 2. Hvor er det en dejlig hue i skønne farver du har strkket. Det er bare så flot med en kant i en kontrastfarve! Ja, og så er Alfred jo også en lækker model 😉
  Klem fra
  mette i et lige så dejligt efterår.

 3. Nej hvor er det nogle dejlige billeder ! Bladene hernede i Tyskland er også faldet på den SMUKKESTE måde. jeg Elsker at stå udenfor at mærke at de daler ned fra træerne og lander i store bunker på jorden. Efterår er smukt!

  God aften
  Katrine

  Katrinestampe.blogspot.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.