Min tid – en lille stund

Alfred kaster med snot i lange baner på 3. uge nu.. Han er så træt af ikke at kunne trække vejret gennem næsen, så hans nætter er umulige og dagen på maven er ulidelig, så hans humør er nærmest kun til at hænge i arm.

Hele formiddagen har vi tusset rundt – ham i viklen – hvilket han elsker. Det er dejligt at han er glad… Lige nu… er han væltet omkuld.

Lige nu….. nyder jeg bare at stoppe lidt op og nyde min egen tid og en god kop kaffe.

Kan I huske jeg skrev om at jeg var ved at hækle omslag til vores krus uden hank – og at H. skreg af grin? Hækleprojektet er droppet.. til fordel for disse her skønne krus.

Kruset her er fra Rosendahl – og vi har fået 6 krus hjem i  forskellige farver. Jeg erkender – de er sgu fede . Jeg tror, vi skal ønske os tilsvarende skåle til serien i julegave.
Nu har vi efterhånden ret mange forskellige krus stående på hylden. Det ser lidt fedt ud med forskellige farver, stile og forme. Det er lidt fedt med stil-forvirring. 

8 thoughts on “Min tid – en lille stund

 1. Man kan aldrig få for mange forskellig-farvede krus 😉
  God bedring med snot-Alfred. Her nusses der også om en snot fis – dog er hun med sine 6 år en anelse for stor til at komme i en vikle. Eller måske skulle jeg bare prøve – hun er jo min “den lille” 😀

 2. Vi ejer ikke to ens krus 😉 Til gengæld er der får på en del af dem… En lange historie om et oppusteligt får, der gør at jeg ejer den del får i forskellige afskygninger. Det grimmeste af krusene (metallic pink) er selvfølgelig det der er bedst at drikke af 😀
  God bedring til det lille pus. Jeg håber at han er frisk nok til at tage på julemarked i weekenden.

  PS – jeg forelskede mig lige i de lysestager der var på billedet med dine krus på hjemmesiden.

 3. uhh tænker på dig kan alt for godt huske når ungerne var sløje og sikke dog længe han har været snottet.
  Bliver da lige nødt til at slå et slag for min egen personlige redningsmand, som bare har reddet mine guldklumper, havde en der bare blev forkølet hele tiden og den anden fik noget med ørerne hele tiden (mine drenge er tvillinger) så i en periode havde jeg hele tiden mindst 1 sygt barn
  men kom nu til sagen ja jeg begyndte at give mine drenge biostrath dråber, og det får de stadig den dag idag, jeg fik det selv som barn, og siden jeg begyndte på de dråber, har jeg faktisk aldrig syge børn mere, der skal meget til før de bliver syge, og de har fået dem fra de var helt små og vi andre tager dem også 🙂

  tænkte at nogen måske kunne bruge det til noget, de kan købes på apoteket og i matas og diverse andre helse butikker 🙂
  Håber de også kan hjælpe jer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.