Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
Ene tid |

Ene tid

For en gang skyld har lige et par timer for mig selv, hvor jeg kan kaste mig ud i projekter til os selv. Ida har her fået en vest, som har ligget afklippet en uges tid. Jeg har længtes efter at få den færdig, så jeg kunne se den færdig og nyde den flotte senneps farvede babyfløjl. Den blomstrede poplin er fra Stof2000 og særdeles lækker!
På ryggen har jeg applikeret en hjerte kløver – viser den frem, når jeg har fået medisteren i den 😉

Mønstret er fra Symagasinet 11/2011.. .. Hov – se lige, hvad jeg opdagede inde på Alt om Håndarbejdes blog?

14 thoughts on “Ene tid

  1. Den er rigtig fin, lækkert babyfløjl i den farve også! Jeg har lige købt præcis det samme blomstrede til et projekt med en kjole i jersey (hvordan skal det dog ende, hader at sy i jersey) hvor det skal bruges til nogle detaljer…

    God weekend 🙂

  2. Ja den er da super fin:) Jeg har også kastet mig over den blomstret bomuld, som skal ende med noget så ambitiøst som en børne vinterjakke:)

  3. Hvor er den fin, glæder mig til at se bagsiden.
    Jeg ledte efter et mønster på lige netop sådan en vest til en julegave til niecen, så da jeg så den på forsiden af symagasinet, kom bladet med hjem.
    Så må vi se om jeg kan lave den lige så fin som din;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.