Det lykkedes

Det er så fedt, når jeg rammer hovedet på sømmet hos Marie. De bukser jeg nævnte for jer forleden, er gået lige i hjertet på hende.
Tænk sig, at jeg skulle være så heldig. Faktisk har jeg ikke lavet tøj til hende længe, da hun ind i mellem brokker sig over, at det ikke er ligesom de andres tøj. Det er vildt tidligt, at de går op i mærker og hvordan veninderne ser ud.

Dog lykkedes det for mig. FEDT!

Bukserne er syet op i et par af symagasinets teens styles fra blad nr. 11/2011. Et par fine loose chinos med store lommer og pink piping.
Stoffet er fløjl med stretch fra stof2000.

Den her buksemodel har det fine chinos over sig, samtidigt med at det fungere som lidt afslappet stil, som Marie elsker… Hun snakker nu om et par i grå med gule detaljer.. ved ikke helt om det passer sammen… Nu ser vi om tiden bliver til det.

34 thoughts on “Det lykkedes

 1. Fru Ranke – jeg håber på tid… snart.. hun vil blive så glad og når hun nu gerne vil….

  Hej Julie – tak 🙂 Det er så stort når hun er vild med noget JEG har lavet..

  Hej Trine – det gode ved det her mønster er, at det er med stretch… alle andre chinos er i fast stof.. du har da ellers også lavet er par fede til Wilma.. Fandt du ud af hvor mønstret var fra?

 2. Hej
  Hvor er det nogle fede bukser. Det mønster vil jeg gerne havde fingerne i, så jeg kan prøve at sy et par til min datter.
  Hved du hvor man kan købe symagasinet, har aldrig set det i nogle kiosker.

  Glæder mig til at se de grå med gul hvis du får dem syet.

  Hilsen Mette

 3. Hej Mette – du kan købe det i kiosker – banegården – ellers ved jeg at stof 2000 har dem.. også lidt ældre udgaver.. ellers følg linket i mit indlæg og køb dig evt. et abonnement.. jeg har nu de sidste 5 blade liggende og der er nogle ret fine mønstre – har lavet noget fra hver af dem faktisk.. men prøv stof 2000, hvis du ikke vil binde dig til et abonnement.

 4. Hej

  Tusind tak- vil prøve stof 2000 ville ellers gerne abonnere på det, med kan desværre ikke da jeg bor i malmø 🙁

  Tror jeg må en tur i soft 2000 imorgen for at købe det.

 5. Ja, jeg fandt buksemønsteret. Det er et mønster til voksne fra stof2000 der pudsigt nok hedder Wilma:-) 🙂 :-). De chinos jeg har syet har vist også alle været i stretch stof… ungerne elsker blødt, rart stof. Jeg har netop færdiggjort et par leopard chinos til Luna også, så imorgen skal søstrene vist være matchende. De ser simpelthen så fede ud de her, Christina. Tror Luna skal ha’ sådan et par advendtsgave:-)

 6. Det er SÅ fedt, når man lige rammer rigtigt. Min Mathilde på 11 (“jeg bliver altså 12 om 38 dage…”) er også faldet for hjemmesyede chinos.
  Skal lige have vist hende din meget flotte udgave!

 7. Ihh hvor godt Christina. Hvor ser hun bare dejlig ud 🙂
  Og forslaget med gul og grå synes jeg nu lyder lækkert, men har virkelig også en svaghed for grå!!

  Kh

 8. Sikke nogle seje bukser. Og sikke dog en glad modtager, en sød og køn pige du har dig!! Jeg har bladet liggende lige her ved siden af computeren, og nu har du givet mig lyst til at gå i gang med at sy til den 8-årige. Normalt plejer det at være hende på 2, der får, for det er ligesom nemmere (jo jo, hun kan også brokke sig men det går hurtigere over end når den tvære tween slår sig løs)… 🙂

 9. Jeg har ikke været på din blog før, men her er rart, så jeg vender nok stærkt tilbage 😉 Og altså.. Sådan et par fine fine bukser kunne jeg da godt selv tænke mig! 🙂 De er SÅ fine! 🙂

 10. De klæder hende jo også bare 100%!
  Whau så flotte de er til hende. Kram til dig og smukke Marie.
  Og god bedring med Alfred. Her har vi også lidt natteroderi. Lidt hårdt, når jeg lige er startet på job og har haft 27 timer på 3 dage…

 11. Super fine bukser! Sådan et par gad jeg godt ha’ i str. Voksen 😉
  … Og kombien grå/gul holder da maks. Det lyder som om hun har fingeren på pulsen 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.