Bissede Bisser

De to grønne bønner, der hænger ud af Alfreds mund, kunne godt erstatte de to nye bisser, der er stukket frem i hans undermund.
Deres herkomst fylder i hvertfald lige så meget som de grønne dimser der.

Alfred er ramt – han har nu feber for 3 dag i træk, sover dårligt om natten, hænger i vores arme og er pyldret. Det er så synd at han skal have det så dårligt.. Det er jo bare tænder… (?)

10 thoughts on “Bissede Bisser

 1. Hvor er han en lækker lille knægt, og så lige en cliché: hvor tiden dog flyver…;) syntes lige du har født, og nu sidder der en stor dreng og guffer bønner…;)
  Hej fra Maja B

 2. Åh øv stakkels lille mand, her har vi samme ballade når der er tænder på vej. Hvor mange tænder er det nu liiige de skal have?!?!- suk! Sød og lækker ser han ud jeres lille Alfred 🙂 God bedring med ham.

 3. Altså på en måde ville man ønske de slet ikke fik tænder!! Og hvorfor gør det mest ondt om natten??
  Jeg håber for jer, at han snart er igennem det, og stolt kan vise to fine bisser frem:-) Selvom det nu også ser VIRKELIG sødt ud med de grønne bønner:-) Lækre dreng:-)

 4. Altså hvor er han bare for lækker som han sidder der med bønner strittende ud af sin mund 🙂 Ser sørme også lidt ud som en rigtig frækkert.

  Men da mine unger var slemt ramt af tænder, så fik de altså en lille stikpille til natten, ved godt, at det sikkert er upolitisk korrekt, men når de har rigtig ondt og de ikke har fået sovet ordentlig længe så er det altså en hel befrielse for demat få sovet lidt

 5. Hold da fuldstændig ferie han er LÆKKER!!!!!
  Ejjj hvor skøn og SMUKKE øjne som man skulle tro var taget fra Ida, men hun har forhåbentlig stadig sine (:

 6. Skønne billeder.. Elsker de store øjne:) Hvor ligner han da bare Ida på de close up billeder…
  Synd han skal have så ondt – håber snart det er ovre..
  Kram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.