Tror det lykkedes nu

Jeg sidder og slapper af her til formiddag og nyder lige at have en rum tid, hvor jeg kan koble lidt fra. Alfred ligger og kæmper med en tøjhund og siger a ba til den. Det er så hyggelig lyde og mine tanker løber af med mig.
 • Gad vide, om den lille smilende pakke er kommet frem?
 • Mon Ida vil have sine nye gummeistøvler på i daglejen? Nye ting har hun svært ved at byde velkommen til.
 • Du skal lige huske at skrive en mail til den kære T., når der er lidt space.
 • Passer Marie mon på sig selv på denne motionsdag? Kiropraktoren har bedt om ro fra gymnastik. De hjortespring er ikke anbefalingsværdige.. !
 • WORDFEUD – jeg skal gi jer piger!
 • Hov – der sprang jeg vist en maske over.
 • ……
Det er rart at jeg har den her tid til bare at lade stå til. Det har været vanvittige dage, hvor jeg har dimset med Alfred, Maries ryg, et sejlende hjem og praktiske ting, som har været nødvendige.

Mit lille hækleprojekt jeg bandede væk forleden dag er vist ved at lykkedes. Det er egentlig ingen sag – men det er tiden, der har været et problem og derefter at huske hvor jeg nåede til. 
Vi har nogle ret fede hjemmedrejede keramik krus, som jeg er vildt glade for. Henrik hader dem – han mangler en hank – krusene bliver så varme at holde om. Jeg tænker godt nok ikke over det – synes bare det er skønt at få lunet fingrene på lertøjet. 
Dog har jeg længe tænk på at lave en lille hæklet pose til krusene. Jeg er jo vild med striber og farver pt, så det måtte da kunne lykkedes at lave et omslag tilpasset deres form. Det virker nu og de bliver fine.
Forestil jer 7 krus med forskellige stribede omslag? 
Nå – mit morgen frikvarter er slut. Jeg skal bage pandekager til 15 mennesker.. Pyhhhh har allerede fedtet hår ved tanken.. 

4 thoughts on “Tror det lykkedes nu

 1. Så fine og lækre omslag 🙂
  Her bliver der også sagt a ba, bu ba og baba.
  Uhm pandekager hører til en ægte fødselsdag – rigtig god dag til jer.

 2. Julie – Wordfeud er så godt. Jeg spiller når jeg ammer, når jeg laver mad, når jeg lige har et par minutter vågen inden sengetid… det er fedt…

  Hej Louise… får svaret på din mail i weekenden.. jeg har lige stået og bagt måske 30-40 pandekager… suk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.