Snip Snap Snude

Kender I det, at en sten falder fra hjertet? Følelsen af lettelse, glæde, en bekymring mindre – følelsen af at “det lykkedes-tra la la-lalleglad”. Sådan har jeg det i dag.
I postkassen til formiddag lå der nemlig et brev fra pladsanvisningen.. Chok – det betyder – min barsel er ved at rakke mod enden – Alfred får tilbudt institutions plads. 
Vi har kimet dagplejekontoret ned og snakket varmt for, at vi kunne få Alfred ned til Ida´s dagplejemor. Vi har den dejligste dagplejemor – varm, nærværende og hun elsker vores børn. Man er ikke i tvivl om, at hun tager børnene ind til sig, som var det hendes egne. Ida elsker hende og vi ved, at Alfred også vil have det godt hos hende.. 
Alfred har fået plads hos hende… Det er intet mindre end fantastisk.. (Nonsens i enkeltes ører – men den sten jeg tabte på gulvet dér, havde naget i en stund…)

making an animated gif

Den lille trold her – er ved at blive stor. Tiden flyver afsted. Han bliver 6 måneder på lørdag. Aner ikke hvor tiden er blevet af. Det lille menneske rummer så meget personlighed og hans verden vokser voldsomt som dagene går.. og den 1. januar skal han starte i dagpleje. Puha…
Her sidder bøffen i sin nye kørepose, som har været færdig i en stund. Den er varm og vinter-ideel. Jeg har skrevet om projektet før, men vil da lige nævne, at den er syet i den blødeste kogte uld fra stof 2000 og foret med en stribet rib. Mønstret er fra symagasinet 10/2011. Jeg har lavet en lille rib-pose til hans fingre – tror at handsker vil blive trukket af ude i barnevognen. Det fungerer fint.. 
Da jeg var et smut forbi Symagasinets side for at se efter link – faldt jeg over denne her konkurrence.. er du til strik og mormorhygge – så klik klik..

16 thoughts on “Snip Snap Snude

 1. Eeeeej, hvor er det bare fantastisk, Christina!! Stort tillykke med at I har fået plads til ham, hvor I ved han får det dejligt og trygt. Det er SÅ vigtigt og jeg kan levende sætte mig ind i, hvor tung den sten har været!!

  Hvor er han dog bare helt igennem nuttet, altså!! 🙂

  …og dragten er også skøn skøn. Er vild med den orange lynlås.

  Kh Ulla.

 2. TILLYKKE med pladsen – det er jo vidunderligt 🙂
  Meget lækker kørepose, og Alfred er bestemt enig, kan jeg se.
  Jeg har købt trylle-luffer i Føtex. Andrea bruger ikke tommelfingeren endnu 🙂 men smart de også har dem i luffer nu.

 3. Hej Ulla – det er SÅ vigtigt.. nu kan jeg bare slappe af og vide, at han nok skal overleve en hverdag uden sin mor! Den orange lynlås er en lækker detalje..

  Hej Louise – trylleluffer – dem kender jeg ikke.. men vi skal have lavet nogle for han fryser sine små fingre..

 4. Dejligt når de i den tidligste barndom kan få lov til at udvikle sig i for os forældre trygge og kendte omgivelser Christina, kan godt følge dig med den sten der faldt tungt, men glædeligt i dag.

 5. Ej hvor dejligt for jer! Det er bare så vigtigt at være tryg ved tanken om at aflevere sit barn. Og må jeg så lige sige wauw, sikke en lækker dragt! Den ser godt nok varm og blød ud. Og drengen kan du også godt være stolt af, han er meget nuttet;-)

 6. Super dejlig dragt – er også vild med den orange lynlås. Og SÅÅÅÅ dejligt med pladsen. Kan selv huske da vi fandt DET ELT RIGTIGE STED til Karl. det betyder jo alt, når man nu engang er nødt til at afleverer den lille pode. Tillykke!

 7. Hvor er det bare dejligt for Jer Christina! Tillykke med det! 🙂

  Jeg har ikke skrevet Fleur op endnu, men skal ha’ gjort det i denne uge. Skal bare lige finde ud af, hvornår hun præcist skal starte.

  Fleur er 6 måneder i dag – det er bare så vildt!

  Superfed dragt du har syet!

  KH Tine

 8. Tillykke med pladsen:-) Puha jeg venter også på brev, Anker er også skrevet op til starten af Januar, utroligt så hurtigt den barsel går, syntes da lige vi har født dem.
  Hvor er ALfred kær og sikke en skøn dragt du har syet til ham, mon han stadig kan passe den når han skal starte i dagpleje! De vokser så hurtigt de små pus;-)

 9. Tillykke 🙂
  Jeg kan sagtens forstå din lettelse….
  Jeg har endnu ikke skrevet Nanna op – det virker forkert at hun skal skrives op i Fredericia og ikke i København!

 10. Lækker Alfred – jeg håber (som i HÅBER VIRKELIG) at min Ida kan få plads hos samme dagplejemor, som storepigen var hos. Jeg kan sagtens sætte mig ind i hvor tung stenen har været, for jeg går stadig og sparker til min i uvished.

  …uf, min barsel er slut mandag aften, og så overtager min bedre halvdel.

 11. Uha hvor er han bare toplækker! Og skønt med dagpleje plads hos den helt rigtige. Jeg har det så svært med, at Johanne på et tidspunkt skal i dagpleje hos en fremmed…. Så svært!

 12. Hej igen.. Ved du om man kan købe “de gamle” blade et sted. Jeg er ikke så bekendt med bladet, men jeg kan se at der er kommet et nyere blad end der hvor du har dit mønster fra. Og vi skal da også ha en ulden køredragt!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.