Rent morfar

Jeg er vild med drenge stilen lige nu. Jeg har sukket efter inspiration til drengetøj i årvis ( har været totalt idéforladt), men bliver nu bombarderet med indtryk, god stil og lækre farver konstant.

Jeg har lagt de store planer for Alfred. Jeg håber virkelig, at han er med på dem. Den trend lige nu, hvor de små drenge skal have små ternede bukser på, men let snævre ben – små seler, skjorter og cardigans er virkelig en fryd for mit øje.

Og så spæd en masse hjemmestrik til – så har vi virkelig en god kombi… orv.. jeg glemte vist lige den bløde hat. Den skal vi huske…. (lidt ala bonderøven – det er sgu da frækt!)

Jeg sidder i øjeblikket og strikker til Fisen – startede egentlig på en vest – men efter 10-20 runder blev jeg enlig med mig selv om, at det måtte blive til en varm trøje i stedet.
Trøjen strikker jeg i Geilst garn – meget lækkert. Det der så er mit problem nu er – hvordan får jeg afsluttet trøjen.. Ærmer kan jeg sagtens lave uden opskrift, men hvis jeg nu planer om at lave en v-halset “morfar” genser, hvordan får jeg lige flettet perlestrik ind i det? Perlestrik er virkelig cool!

Triiiiineeeee?

Jeg må vist på jagt i de meget gamle opskrifter fra min farmors tid……

7 thoughts on “Rent morfar

 1. Ha haaaaa…

  Jeg sad og læste dit indlæg og fik straks tænkerynker i panden. Det var først ved 2. gennemlæsning, at jeg opdagede mit navn i bunden 🙂

  Ha Ha.

  Hvis du har mod på selv at rode dig ud i noget afslutning, så gå evt. på Ravelry eller på Garnstudio.com og undersøg hvordan nogle af opskrifterne derinde er konstrueret. (De er gratis, så der kan du læse dem!)
  Måske er du heldig, at der ligger en opskrift hvor du bare kan bruge halslukningen?

 2. Hej Maja – ja det er ret fine farver også til pige.. den senneps farve er virkelig lækker.

  Hej Trine.. jeg skal klart ind og kigge på Ravelry og kigge.. der må være noget…
  Jeg kan godt. kan jeg!

 3. sød hue sikke dog nogen dejlige farver 😀 Tænkt om vi skulle linke hinanden ??? Svare for det meste hvis man skriver på min blog da jeg besøger rigtig mange blog om dagen og derfor ikke lige altid ser svare på min besked… knus Lise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.