Hmm…

Måske han har ret?
Manden skreg af grin, da jeg præsenterede mit hæklede omslag til vores kopper.

Det var for hans skyld – så han ikke skulle brænde sig.

Måske han har ret…
Måske jeg skulle holde lidt igen.

En ting er sikkert! Der bliver ikke hæklet flere omslag! Han må i stedet drikke kold te.

Jeg skal ikke invitere til at blive mere til grin….

14 thoughts on “Hmm…

 1. Hvor er den fin, jeg blir helt misundelig… Vil så super gerne lære at hækle. Men trods utalige opskifter og forklaringer har jeg ikke fattet det endnu, måske jeg er hækleblind! Næste gang din kære brænder sine nælder, så husk at du har et lille forsigtig hånegrin tilgode.
  Knus og god mandag.

  Trine

 2. Hahahaha…. jeg bliver også gjort til grin, men ved du hvad, altså vi eeeelsker jo bare det der hækle/strikke/syeri, så SELVFØLGELIG skulle din mand da ha’ en hæklet kop-omslag 😉 Jeg synes, det er mega-fedt! Jeg elsker at se et nøgle garn blive til noget brugbart! Fortsæt selv om han griner – han er bare misundelig, fordi han ikke kan hækle 😉
  Min kæreste skulle prøve og gav op efter 2 mislykkede luftmasker – derefter sagde han; ‘hvor er det bare vildt, at du kan få det der til at hænge sammen og blive til et form og noget man kan bruge’. Han synes stadig det er vildt irriterende, at jeg hækler i stedet for at se film med ham…. det kunne da også godt være, at man skulle veksle lidt mere og være bedre til at ligge strikketøjet/hækleværket lidt væk engang imellem.
  Kort sagt… altså jeg synes du skal hækle sådan nogle omslag til alle jeres kopper 😉 Ha’ en dejlig uge!

 3. Hvor groft altså!! ;-D De mænd har da heller ikke forstand på hvad der er uundværligt og fantastisk! Jeg synes også, at du bare skal overhøre latteren og hækle en hel masse omslag…til alle de andre kopper end det han bruger. Åh, hvor han vil sukke efter dampende varme drikke 😉

 4. Jeg synes, det er vildt flot! Men jeg ved også, at min mand ville hade dem og synes, de var fuldstændig ubrugelige/nytteløse 🙂 Det er simpelthen en del af forskellen efter min mening.

 5. Det er da typisk en mandeting – hver gang jeg viser et eller andet som jeg lige har lavet til min mand, så kan jeg se at han trækker på smilebåndet og holder et grin tilbage. Og når jeg så spørge ham, hvad? Så siger han bare at det er da fint!!!
  Mænd 🙂

 6. Jamen de er jo fine og praktiske! Kan han ikke se det … i går fremviste jeg også min hjemmelavede paddehatte for min kæreste, hvis første spørgsmål var “jo de er da fine.. hvad skal de bruges til?” 😉

 7. Ej Henrik, hvor kunne du få dig selv til det, de er altså fede Christina, overmere virker de to veje, de holder varmen både inde og ude, fed ide fra din kreative hånd igen.
  I kærlige tanker, god Mandag aften.

 8. Hehe…:) Men vi elsker dem jo for deres ærlighed..;)
  Men de skønne ‘holdere’ måtte gerne bo her uden at blive grinet af – jeg synes de er fede..;)
  Kram

 9. Fantastisk idé! Måske man skulle hækle sådan et par stykker til ham svogeren, der mener at det er noget moderne fis med de der kopper uden hank – så kan han lære det!

 10. Ej det var da faktisk lidt tarveligt:) Jeg synes de er super fine, og en rigtig god idé. Men da jeg hæklede en lille tekande, synes min mand da også at nu rablede det da også fuldstændigt for mig…Ja til grin kan man hurtigt blive:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.