Ferie

Vi har været i sommerhus på Langeland. Det er skønt at være væk hjemmefra og have muligheden for at  nyde det smukke efterår ved vandet. Det har været tiltrængt at Henrik har holdt ferie, så når vi endelig har muligheden, stikker vi som ofte af hjemmefra.
Vi har gået ture, kastet med sten, være i Svendborg og spise frokost på Café – det helt store for Ida. 
Jeg er dog glad for at være hjemme igen. Alfred har sovet helt af h.. til den sidste uge. Det strejfede mig for nogle dage siden, at måske det var tænder – hans mave var ikke helt i orden hellere. Og ganske rigtigt – han har fået sin første tand. 
Måske det nu vender med søvnen? Håber I derude har haft en god efterårsferie. Måske du har fået sovet mere end jeg?
Det her er absolut den hårdeste tid!

8 thoughts on “Ferie

 1. Tillykke med første tanden, vi venter stadig i spænding herhjemme:-). Håber nattesøvnen vender tilbage nu! Og skønne billeder! Dejligt med lidt familietid væk hjemmefra.
  KH D.

 2. Tænder… uha, godt jeg ikke har små børn mere 😉 det kan være sådan en sej tid…

  Lækre billeder… I var måske på caféen “Under uret” i Svendborg? Der har jeg nemlig været et par gange, med mine piger… lækkert sted… 😉

 3. Åh ja, tænder, vaccinationer og dårlige ører, er bare så tarveligt for børn og deres forældres nattesøvn! Håber I får en god nat, nu hvor den første bisse er brudt frem:-)

 4. Tillykke med den første tand 🙂 Her venter vi endnu. Synes dog Andrea har været lidt urolig, men hun har sovet fint. Nu må vi se.
  Det er så dejlige billeder, du viser.
  Jeg krydser fingre for en god nats søvn – måske endda to.

 5. Hvor er det bare nogle flotte billeder fra det, der ser ud til at være en skøn ferie med familien 🙂

  Jeg har langt om længe fået lagt Craft it forward op, så hvis du har tid må du gerne slå et smut forbi – du skal vælge en farve, du helst vil have – du får førstevælger 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.