Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
yoga efter graviditet |

yoga efter graviditet

…er en mulighed. Endda en god en.  Jeg har ikke holdt min krop mere ved lige under graviditeten. Jeg kan nærmest mærke, hvordan kroppens muskler har skrumpet sig ind til under minus.

Jeg er usmidig, slap og trænger i den grad til en opstramning.

Jeg har ikke været i stand til at holde mig i form under graviditeten. Det er min gode og særdeles lovlige undskyldning. Men efterfølgende er jeg blevet opmærksom på, at jeg rent faktisk godt kunne have dyrket lidt yoga. Hvorfor har jeg ikke tænkt på det?
Det har jeg nemlig læst mig til via Trine Hedegaard´s e-bog. Som man for øvrigt kan hente gratis ned via hendes shop. Kan varmt anbefales!

Men nu her efter graviditeten skal der altså ske noget. Jeg kan ligeså godt indrømme, at jeg ikke kommer ud af huset – uden Alfred. Jeg kommer ikke til at hoppe rundt i centret til en mave-balle-lår + baby time. Det orker jeg ikke. Så jeg skal i gang med en dvd i stedet.
Jeg har en forventning om, at Trine Hedegaard´s efterfødselsdvd kan hjælpe mig på vej. Hun lover i hvertfald at der bliver trænet bækkenbundsøvelser og anden god opstramning. Om ikke andet er en guidet afslapning også på sin plads.

Jeg glæder mig til at blive strammet op hist og her. Rent faktisk har jeg aldrig været i så dårlig form. Tidligere var motion en stor del af min hverdag – det kan jeg godt glemme nu med 3 børn. Men hvis jeg nu får ungerne integreret i hjemmetræningen?

billedet lånt her

Er du gravid, har du lige født eller vil du vide mere om Trine Hedegaard? Så klik dig videre her.

5 thoughts on “yoga efter graviditet

  1. Yoga er bare sådan en god ide…både før unde rog efter graviditet – ja, altså ifølge mig altid!! Hvis du gerne vil have ungerne med skulle du tage og tjekke Liz Larks bog om “yoga for kids”… der er gode øverlser for unger, dig og øvelser i kan lave sammen – både med Alfa hannen og de søde tøser. God opstramning/afspænding!!

  2. Jeg kan også godt mærke, at det ikke bliver lige så nemt at komme ud af huset som tidligere, når man er nået op på 3 børn. Kom dog afsted til min første spinningtime igår aftes post Astrid og graviditet. I det hele har jeg holdt et ½ års pause. Pigebarnet sov heldigvis mens jeg var ude af huset, så det var bare super dejligt at komme igang igen!!!

  3. Det lyder som noget, der skal prøves af – nu er det godt nok sidste udkald for at nå det i graviditeten, men måske kan det inspirere til mere efter fødslen!

  4. Ellers er der også denne: http://www.yogaudstyr.dk/flad_mave_dvd.php
    Jeg har aldrig været gravid og har derfor ikke prøvet præcis denne dvd, men jeg har været på retreat hos Laila Torsheim og hun er intet mindre end fantastisk og jeg har kun hørt godt om hendes “gravidyoga” og “efterfødselsyoga”!

    God fornøjelse!

    Kh Henriette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.