Sporadiske flyvske tanker..

Igår var nok den mest lumre dag af alle. Det var fugtigt og trykkende i luften og jeg havde så ondt af Alfred i den kjole. Han var fin og yndig, som en dreng nu kan være i det lange hvide, men jeg befriede ham relativ hurtigt fra det feminine look og lod hans krop ånde igen.
Jeg skal ikke klage over vejret. Vi havde en skøn dag, kunne være udenfor og holde ud. Det ville have været ulideligt med 20 mennesker indenfor i stuen uden det frirum af åben himmel. Ikke mindst for den mindste her, som i forvejen blev overstimuleret af alverdens dikke-dikke og vandren rundt i arme.
Ind i mellem kunne jeg på afstand se hans søgende blik hvor er mine forældre henne? Hvordan kan jeg slippe ud af det her ugenkendelige? Total forvirring i perioder, men alligevel kunne nysgerrigheden ikke dy sig – såfremt det var en velkendt favn han var placeret i.

Sådan en dag her – er noget så emotionel for mig. Det at være samlet til fest med mit 3. (og sidste barn) som omdrejningspunkt er stort. Vores familier var samlet, hvilket ikke sker særlig tit, da mange af dem kommer langvejs fra. Mit omdrejningspunkt.

Jeg sad på et tidspunkt og kiggede ned af bordet og så dem alle sidde der og kavle løs. Min elskede søster, som står mig så umådeligt nær – sidde der med sin kæreste. Min bror, det mest glade og elskelige menneske af alle. Tro mig – ingen kan sende så meget smil omkring som ham. Morfar, Farfar, Farmor Tove, Oldemor – den generation, som sætter forkælelse og frirum i fokus for vores børn. De forældre som ikke kender til grænser, når børnebørnene er på besøg. Henriks søstere, mænd og børn. Det liv der bliver skabt i huset.
Alt det der får mig til at glemme fortid og kun fokusere på nutiden. Vores børn som forbinder de to grene til hinanden. Det gør mig virkelig så befriende glad. Og taknemmelig!

15 thoughts on “Sporadiske flyvske tanker..

 1. Stort tillykke med Alfreds dåb. Det er en stor dag.
  Jeg kender godt det med at en samlet familie får tankerne på gled. Børn er virkelig bare et lyspunkt i en familie.
  Dejligt at I har haft en god dag:-)

 2. Kæmpe stort tillykke med dåben og hvor dejligt I havde en god dag.
  Ville virkelig ønske jeg kunne lære noget af det med at det er børnene der binder familierne sammen, og at du i netop det øjeblik kan glemme fortiden og kun fokusere på nutiden……
  Hvor ville jeg dog ønske jeg kunne tænke sådan og hvile i det!
  Gad vide om øvelse i det tilfælde gør mester?

 3. Hej René… tusinde tak 🙂

  Hej Stine 😉 Tak – man har vel alle gode dage?

  Hej Mrs. P 🙂 Jeg tror på, at man en dag formår at give slip – selvom at det er svært.. ikke alle dage hviler jeg og accepterer det skete… men jeg er nået et stort skridt!
  Så øvelse gør vel mester? Det tror jeg på!
  Kram fra C

 4. Åh, det er så fint med dåbsdagen. En rigtig hyggelig begivenhed nede i et afslappende tempo hvor den fine dreng i kjole er i centrum. Yndigt!
  Jeg har dog også befriet mine tre drenge for kjolen umiddelbart efter selve ritualet 🙂
  Du er virkelig smuk, Christina. Jeg er ret betaget af dit hår. Det ser altid så lækkert ud! Fyldigt, blødt og nordisk.
  …og Alfred – hvor er han bare nuttet, altså!
  Kh Ulla.

 5. Stort tillykke med dåben af søde lille Alfred! Det der dåb er altså bare noget helt helt særligt. Jeg var ved at græde af overvældelse, da min søster i sin tid kom ind i kirken med smukke Carla. Yndigt var det jo! Så jeg er noget spændt på hvordan det skal gå, når jeg selv skal stå der med Anna på søndag:) Den dag betyder bare SÅ meget for mig!

 6. Smukke dig!!:)
  Stort tillykke med Alfreds dag i går – det lyder til I har haft en skøn dag..
  Og er helt enig med Ulla – dit hår ser smipelthen så lækkert ud!
  Glæder mig til søndag..
  KH Anne

 7. For pokker Christina, hvor ser du godt ud! Og Alfred ser sød og lidt betuttet ud. 🙂

  Stort tillykke med dåben. Dejligt I havde en god dag med skønt vejr.

  Er vild med din frisure! 🙂

  KH Tine

 8. Rørende indlæg der lige får mig til at værdsætte dem jeg har kær en lille smule mere. Lækre lille lumrefis på armen der og hvor ser du knaldhamrende godt ud! Stort tillykke herfra

 9. Tillykke med dåben. Og øh … mon du vil lave en DIY på din frisure. WOW det er smukt. Lige nu hvor jeg skriver det, ærgrer jeg mig over, at jeg netop har klippet mit LANGE hår af og nu sidder med en kort page, som vist ikke kan rulles op på den måde. Men … hvordan gør du? (Mit hår bliver vel langt igen).

  Og ja, tak for en fin blog. Jeg er tit på besøg, men skriver sjældent kommentarer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.