Roterende fis i kasketten

Jeg er flad – big time bustet. Aner ikke hvad der sker for Alfred – der er intet der hedder at sove for sig selv. Nope – her skal vi allerhelst smelte sammen, altså sådan for alvor.

Jeg er helt sort under øjnene og har ondt i panden af udmattelse. De sidste tre nætter har han bogstavelig talt ædt mine boobs. Han suger sig fast som en lille malle fra kl. 23 og slipper først kl. 7, hvor jeg insisterer på at vælte ud af sengen og hive svupperen af mig. Dog glemmer jeg helt at sige, at smølfen øffer op i løbet af natten, når det er tid til at vende side. Så jeg har roteret rundt i sengen i nat og er nu stadig helt rundtosset og har håret fuld af dreadlocks.

Hvad sker der for ham! Pomfrit!

Det er ikke altid lækkert overskudsagtigt og sødt, så man får huller i tænderne! Altså at have babyer. Jeg ved, at I ikke er i tvivl om min kærlighed til Alfred (og tøserne) så derfor tillader jeg mig altså at sige i det offentlige rum, at jeg virkelig har haft lyst til at skyde røven tilbage i sengen i nat, så han blev vippet ned på gulvet!
Det bør være forbudt ved lov, at holde sine forældre vågne om natten. Kan vi ikke få en af politikkerne til at tage den op? Please – så får I min stemme?

Vi skal holde barnedåb på søndag. Jeg er nogenlunde forberedt, men slet ikke mentalt klar. Jeg har ikke overskud til at liste to do´erne op og tage dem fra en ende.
Igår da min veninde var på besøg – hun havde tjansen med gymnastiktøserne – sad vi på gulvet i køkkenet med 4 børn omkring os. Pludselig midt i hendes talestrøm fik jeg fokus på vores køkkengulv og skabsdøre. WTF – en svinesti vi bor i. Og hvor pinligt! Gad vide om M. opdagede det? Selvom at hun kender til det at have 3 børn, en travl hverdag, ja så skammede jeg mig grænseløst. Det var for klamt.
Det værste er, at jeg ikke ser det. Mit fokus er ikke i skidtet. Mit fokus er vist i øst og i vest i stedet.

Henrik fik kastet Alfred i armene – og jeg fik hentet probat frem. Nu er køkkenet nogenlunde (overfladisk) pænt. Vores gæster søndag åbner forhåbenligt ikke vores skuffer?

Nuvel – jeg burde kaste mig over støvsugeren. Den står her i stuen og lurer efter mig. Kunne den ikke suge mig ned i mavesækken blandt nullermændene? Åhh, jeg kan ligesom fornemme, hvor dejlig lunt og blødt det må være at ligge der. Der er så snævert og trangt, at der kun er plads til en!

Ej – jeg kan ligeså godt droppe denne latterlige ordstrøm. Aner ikke hvor det kommer fra. Det er min ammehjerne i duel med min intellekt, som i forvejen er på stand by. Altså for at gøre det her samsurium færdigt. Den ro jeg kunne hente i støvsugeren ville være en begrænset tid. Jeg kan allerede se for mig – iglen på vej ned i røret, skrabende med sine små negle og med fråde om munden: jeg kan lugte hende. Hun er lige her.. Nu kommer jeg, bare vent – du slipper ikke…


Nå – godt så.. Støvsugeren får lov til at stå for sig selv til Henrik kommer hjem. Jeg har brugt en time på ingenting – kaffe, hæklerier, et hurtigt bad og ellers forsøgt at få fodfæste efter snurreturen i nat. (desværre ikke den sjove).

og nu kalder Alfred..

13 thoughts on “Roterende fis i kasketten

 1. Yep. Kaffe først. Så kan man klare en lille smule mere.
  Jeg håber virkelig, at du får sovet ud før barnedåben – og husk… gæsterne vil hellere se en glad og smilende mor end et perfekt hjem.

  – og hils så lige Alfred fra mig og sig, at han snart er stor nok til at sove for sig selv… 😉

  KH Karina

 2. Åh Christina hvad sker der lige for vores sønner for tiden :-(… Fuldstændigt det samme her med nul søvn og en sammensmeltning der overgår alt..Når Sigurd endelig får ro og jeg får lagt ham i hans seng ved siden af mig vågner han da bare igen og vil op til mors bryster :D. Faktisk spiser han ikke hele tiden men nyder trygheden ved mælkerungerne. Til morges krængede jeg så den inderste top af og puttede ham… Det hjalp og han tog sig en morgenlur med næsen godt begravet i mors mælkesvedige top :D… (Og mor ikke langt derfra). Her går vi altså snart så småt igang med den grød… Rigtig god weekend til jer og ikke mindst dåben søndag.
  Kram Ulla

 3. Hvor er det en befrielse, at jeg ikke er alene i den her tilstand af udmattelse! Så er det nok bare en fase.. hvad skriver de mon i “60 vidunderlige uger”? Den bog må jeg hellere finde frem igen..

 4. Hahaha – enda en gang måtte jeg lese høyt fra bloggen din til mannen… 😉 Det er så utrolig gjenkjennelig! Selv hadde vi litt av en kamp i natt, med en liten gutt som hylte fra 01 til 03… Pappaen var sur og mammaen var bare trøtt…supertrøtt. Har begynt å jobbe i barnehagen igjen, og trenger faktisk litt energi om dagen. Heldigvis har jeg hatt fri i dag, og nå sover bråkerungen. Små Alfreder burde kunne ta smokk (eller sut..) og ikke være så fryktelig avhengige av puppen!! Jeg NEKTER å være en levende smokk om natten nå. Det har jeg vært nok.

  Heldigvis er barna våre så utrolig skjønne og gode om dagen, så alt blir veldig fort tilgitt! Og uheldigvis er jeg altfor dårlig til å komme meg i seng tidlig… I kveld blir det pizza, sofa og strikketøy, og forhåpentligvis en rolig natt! Ønsker deg det samme!! 🙂

  Nyt en deilig høsthelg!
  Klem

 5. Min ældste er lige fyldt 8, men jeg kan godt huske det… At få hende ud af sengen var en kamp, som tog laaaang tid… Jeg sad sku længe med armen nede i vuggen og nussede hende hver aften til langt ud på natten…

  Jeg håber du har nogen der kan tage ham et par timer, så du kan sove…

 6. Var det ikke en ide´ at prøve at vænne ham til at få en flaske med vælling inden sovetid. Så få I gang i en soverutine hvor han ikke falder i søvn med en babs i munden, og han er forhåbentlig godt mæt hele natten.
  Det er svært for man vil jo så gerne sine børn, og jeg kan godt forstå du har svært ved at slippe ammeriet når det nu køre så godt, men altså……

 7. Du har en fuldstændig vidunderlig måde at beskrive søvntortur på!
  Tak fordi du deler.
  Det er en fase, det er en fase, det er en fase…..

  Jeg er stor tilhænger af at være nullermænd være nullermænd, mens kaffen nydes 🙂

  Håber du får mulighed for en powernap i dagens løb.

  Kh Rebecca

 8. Suk, åh hvor kan jeg huske det…! Aske hang i mine “madpakker” 24/7 og jeg fik 0 søvn. Til sidst måtte vi begynde på grød.. Jeg føler med dig.

 9. Haha, unnskyld at jeg ler, men du skriver så fantastisk!! Jeg har selv en jente på 3 1/2 mnd, men hun har sovet hele natten fra hun var 10 uker(!! slik var det ikke med nr.1 så jeg er overlykkelig for drømmebarnet mitt) Denne damen her har nemlig funnet på noe lurt; når hun våkner i nattens mulm og mørke, putter hun bare totten (tommelen) i munnen.
  Gratulerer med dåpsbarnet og håper du får gode netter fremover! Mitt råd er pupp, pupp og mere pupp. Noen økedøgn nå og så er det bra igjen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.