Lidt vildskab

Kan man vist roligt sige, at der er over Ida. Ind i mellem kan jeg slet ikke styre hende. Hvis der er nogen, der skal give mig anledning til at få gråt hår, så er det hende.
I øjeblikket bliver jeg prøvet af. BIG TIME. Hvis jeg tidligere gav udtryk for, at det søskende jalousi ikke eksisterede herhjemme, så løj jeg. Ingen tvivl om, at hun elsker Alfred.
Ind i mellem kan jeg blive i tvivl om, hvor højt jeg er på prioriteringslisten. 
God Dammit – jeg har min tålmodighed på prøve til tider. Hver dag faktisk. 
Hvorfor er det lige mig, hun skal være så trodsig imod? Ikke et spørgsmål jeg stiller jer – for jeg ved godt logikken i det. Det er bare så hårdt.. Jeg vil gerne putte med hende og kramme og have det sjove. Men i øjeblikket er det kun far der duer til lige netop dét! SUK

Heldigvis bliver nysgerrigheden og mor-tiden prioriteret, når der er lokkemiddel med i legen. Den neglelak er absolut det bedste.

For øvrigt.. Kan I kende dragten? Det er den samme som denne her, men med noget mere vildt stof. Den passer perfekt til hendes temperament! Stoffet har jeg fundet her – det er bare så fedt med noget power – jeg er faktisk slet ikke god til at prøve det vovede af, men den her udgave er den fedeste.
Mønstret er fra Symagasinet 9/2011 – kan varmt anbefales!

Nu vil jeg tage ned til en pige fra mødregruppen og storhygge – og lette låget fra dagens kaos med Ida igår!

8 thoughts on “Lidt vildskab

 1. Kære Christina.
  Jeg oplever samme frustration i øjeblikket. Mine to har så meget sjov ud af hinanden, men deler mig ikke under nogen omstændigheder. Gemmer jeg mig på førstesalen og lader dem alene med deres far eller andre, så er det hele fest og ballade, men så snart jeg viser mit rollinge-hungrende ansigt, går det hele op i hat og briller og skrig og skrål.

  Mit eneste råd til dig, for jeg er ikke i tvivl om at du gør et fantastisk stykke mor-arbejde, er at tage en fridag en gang imellem. I går kom jeg først hjem efter de var lagt og jeg havde alverdens overskud til de små skønheder 🙂

 2. Den er bare så fin, den dragt. Men er nødt til lige at rette dig, for mønstret er i nr. 9 og ikke nr. 8. Jeg købte nemlig nr. 8, da jeg troede det var der i, men nej! Jeg har nu nr. 9 og har også fået syet dragten til min datter, og den er skøn 🙂
  God dag.
  Kh.

 3. Nyd dagen i mødregruppen – en fantastisk opfindelse! Kan godt forstå, at det er hårdt – pu ha. Godt at hun kan lokkes lidt med neglelakken – der duer den fantastiske far vist ikke:-)
  KH Dorthe

 4. Jeg har også købt det samme stof, som jeg vil sy samme dragt af til lillesøster. Men hun får nok først glæde af den til næste forår/sommer. Godt nok er hun stor af sin alder, men når man kun er 2 mdr og bruger str. 68. er der stadig lidt tid til man kan være i str. 1 år.
  Her huset bliver der også prøvet grænser af i stor stil. Både hos den stor og mellemste manden. Og nogen dage bliver bare uendelig lange… Men fat mod, det er kun en endnu en f….. FASE!!!:-)

 5. Hej Christina..
  Og tak for sidst..;) Dejligt at se dig og Alfred..
  Håber du har fået hygget med veninden i dag – kan godt forstå du trænger til at læsse af engang i mellem.. Og ja det er bare en fase – men det er ikke altid det lige letter i øjeblikket..;)
  Sender i hvert fald et kram til den prøvede mor!
  Kh Anne – der er tosset med dragten;)

 6. Ihhh har også lige fået syet den fine buksedragt 🙂
  Vil dog sige jeg blev godt irriteret over, at der ligesom manglede noget info. Ærmet vil jeg selv gøre længere og få sidesøm på, så der ikke titter søm frem under armen (måske puf ærme). Så kunne jeg ikke helt forstå at de kan komme ud og ind gennem halsudskæringen (men det kan de faktisk)manglede lidt en lille forklaring på hvorfor der ikke skulle en lynlås i eller anden åbning (har selv lavet trykknapper i bunden til blebarnet, da det ville være for besværligt det andet). Tilsidst så syntes jeg længden var for kort og har givet lidt i skridtet og i benet. Du kan se min version på min blog Metunda universe.
  Men på trods af det hele, så er den rigtig fin og jeg glæder mig til at sy flere…
  PS: kender godt det med grænser, har en dreng på 5 der konstant afprøver os.

 7. Tak for opmuntringen! Jeg klemmer ballerne sammen og nyder fasen..
  Beklager ammehjernen.. jeg er stadig i august, selvom at vi er på vej ud af sep.. bladet er selvfølgelig nr. 9/2011.. det er noteret og ændret 🙂

  Lige lidt til Mette – jeg har selv lavet løbegangen anderledes i halsen.. synes belægningen blev alt for tyk og klodset.. under armene har jeg syet et lille bånd, så det skjuler overlocken.. Og i benene – på billedet i bladet kan man godt se at dragten er lidt kort.. så smid lidt ekstra i længden!
  Kh C

 8. Jeg tror bestemt at det har noget at gøre med at Alfred optager mere af din tid end af Henriks, på den måde søger Ida hen hvor der er større chance for at få lidt opmærksomhed, og så måske også lige for at se om hun kan gøre dig lidt jealous Christina.
  I kærlige tanker, god Tirsdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.