D.I.Y – eller noget der ligner

Der er mange, der har komplimenteret min frisure forleden dag og enkelte har spurgt til en D.I.Y på hår-projektet.

Altså – jeg har ikke taget en masse billeder af processen – men i stedet vil jeg råbe et stort Hurra for Pinterest – og sende jer direkte videre til mit Hair Pinboard. Der har jeg gemt en masse billeder af lækkert hår og også D.I.Y på enkelte frisurer. Armen der er jo ikke et øje tørt og et hårstrå sat forkert.

Den frisure på billedet herunder, er jeg blevet lidt begejstret for – og der er en D.I.Y til lige netop det her hår, som egentlig mere er en metode til at lave krøller uden varme.

Mit hår er så kruset og kedeligt. Den her fritz får det til at se så lækkert og sundt ud..

Har du ikke en pinterest konto – så er det med at komme i gang! Smid i stedet din mailadresse i kommentarfeltet, så sender jeg dig en invitation til dét noget afhængighedsskabende univers. 

69 thoughts on “D.I.Y – eller noget der ligner

 1. Ja, har også sådan nogle elastikker til at lave frisuren, men det er ikke nemt med et pandehår som starter et godt stykke oppe på hovedet. Kan ikke holde elastikken på 🙁
  Eller jeg har måske et meget lille hoved???

  😉

 2. Så er der sendt nogle invitationer afsted..

  Anne – jeg har et lille hoved og kan normalt slet ikke holde de elastikker ud.. den jeg bruger er faktisk en blonde elastik til mine kreationer, der er syet sammen.. den er ikke særlig stram, så det sidder fast – hvor de stramme glider lidt tilbage ( og giver hovedpine).
  Pandehår? Mit pandehår er på vej til at blive langt.. for ikke så lang tid siden havde jeg kort og fixt pandehår, men det gider jeg ikke mere. Så jeg putter der ligesom ind under kanten af elastikken, så det ikke glider ud..

 3. Tusind tak for henvisningen – havde også tænkt på, at den ville jeg gerne lære! Vil lige sige, at det kan klares uden pinterest-medlemsskab. Jeg fandt via et par af dine links fremt til youtube, hvor Maria fra LipstickDiaries forklarer det – lidt omstændeligt, men meget forståeligt :-)http://www.youtube.com/watch?v=aYxS1ohz4Ao

 4. Jeg er en klovn til hårsætning på mig selv..;) Mit lange tunge garn bliver så nemt kedeligt – så tak for linket – havde godt luret lidt derinde..¨;)
  Ellers må jeg lige ha’ det skåret ud i pap på søndag;)
  KH Anne

 5. Er det mon for sent at bede om en invitation…?

  Er først lige begyndt at udforske det helt vidunderlige blog-landskab – super spændende og inspirerende! Og faldt så over dette indlæg, som jeg også gerne vil lade mig inspirere af, hvis det altså fortsat er muligt.

  Mvh. Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.