Duckfeet krise

Nu er det jo tiden, hvor man overvejer at pakke sine sandaler væk. Jeg går faktisk og småfryser – i morges var helt gal.
Så jeg fandt mine duckfeet sandal sko frem. De er perfekte som overgangssko, når man ikke lige har lyst til at pakke fødderne ned i et par lukkede sko. Vi er kun i september!

Til min store overraskelse så er min fod vokset. Hvad skete der lige der?
Hvis jeg skulle vokse et nummer i hver graviditet ville jeg nu være i en nummer 39. Men heldigvis er jeg kun vokset i denne periode – men hvor er jeg ærgerlig over det!

Jeg kan ikke passe mine andefødder! De krummer mine tæer sammen! What to do???

I første omgang: Hvis der er nogen af jer derude, der er interesseret i et par fine og velholdte duckfeet – dem på billedet – så sælger jeg dem videre. Det er nummer 36.

BIG TIME ØV!

26 thoughts on “Duckfeet krise

 1. Åhh…!
  Stakkels dig – jeg skiftede alt fodtøj ud efter jeg fik Karoline..;) Og der var jeg altså en 40/41 i forvejen!! Så satser stærkt på, at det ikke sker igen!
  Ville gerne eje dine skønne sko – men hmmmm bare liiiidt for små..;)
  Knus

 2. Åhh har det lidt som Anne, men mine fødder er ikke vokset endnu. Men puha, så risikerer jeg jo at ryge op i 42, og så bliver det straks rimelig svært at finde sko 🙁
  Øv, men tager ikke lige sorgerne på forskud. Håber du får solgt dine duckfeet. Hvad så med dem du har til vinter??

  Kh

 3. Jeg har ikke rigtig kunne mærke det på mine almindelige sko, men min spinningsko, står jeg lige pludselig helt ude i snuden af. -så et eller andet må der være sket. Jeg ligger også normalt i str 41, så har ikke rigtig brug for større fødder. Men som en anden skriver: prøv at se om skomageren ikke kan blokke dem lidt:-)

 4. Æv for filan da /: De er ellers så fantastiske de sko og var de lige 1 nummer større havde jeg klart slået til. Men som flere andre har foreslået vil jeg da helt klart også mene at en tur ved skomageren, som kan blokke dem ud ville give lige den sidste smule plads du mangler. Nu ved jeg ikke om de er nye de andefødder? For det jeg har oplevet med alle mine duckfeet er at det er et sandt helevede at gå dem til for de er så hårde i læderet men at de med tiden udvider sig temmelig meget og bliver Meget blødere og bedre at gå i (:

 5. Det er så træls af opdage, at jeg pludselig ikke kan være i mine sko.. måske skomageren kan hjælpe?
  Jeg skulle ellers have gået dem til Iben.. jeg brugte dem en del sidste år..
  Jeg kan godt høre på jeres erfaringer, at jeg ikke skal beklage mig.. jeg har små fødder

 6. Sikke nogle fine sandaler. Men desværre er de for små. Har aldrig hørt om at fødder vokser når man blir gravid. Godt jeg slap for der. Ellers ville jeg gå fra str. 37 til str. 40 nu. PUHA.

 7. Jeg var en str. 41, da jeg blev gravid og havde virkelig ikke lyst til at få større fødder. Så jeg røg ned i en ortopædbutik og købte indlæg, der pressede min svang op. Det siges, at man får større fødder fordi knogleblødgørelseshormonet også gør fødderne bløde og den ekstra vægt flader dem ud. Jeg tror på, at mine antiudfladningsindlæg har forhindret, at jeg fik større fødder.

 8. Åhr, gid jeg kunne passe dem, for så ville jeg fluks købe dem. Jeg er dog en str. 38 (når jeg ikke er fyldt med vand pga. højgraviditet), og efter at have været gravid med Øglen, kunne jeg passe alle mine sko igen. Håber jeg meget på også er tilfældet denne gang – har simpelthen ikke råd til at skifte alle mine sko ud…

 9. Jamen jeg kan da godt forstå de vokser. Med den lille barnefod er de jo slet ikke færdigudviklet (: Hvor er de fine og det eneste jeg kan sige er; med dine kreative evner må du kunne klippe og sy et snit så storefrans kan titte ud!

 10. efter 5 børn så skulle jeg være vokset til en 42-43 i sko pyha det ikke gælder alle for jeg hopper stadig i en 39-40 😉 men jeg tror jeg har fået breder fødder med tiden hmmm

  men du har jo dukkefødder 😉

 11. ALtså mine fødder er først ved at blive sig selv igen efter min tvillingegraviditet, og mine unger bliver snart 10… så der kommer en dag, hvor de bliver sig selv igen. Dog vil jeg sige, at min tid med stilletter og højhælede nok aldrig kommer tilbage igen, det gør så ondt at have dem på og jeg der ellers kunne løbe og jeg ved ikke hvad. Ved ikke hvad der sker med ens fødder men anderledes det bliver de ihvertfald…. Men nu kan jeg da passe nogle sko jeg havde liggende i skabet som jeg ikke kunne de første år efter jeg fødte… men savner at kunne hoppe i et par smarte højhælet når vi skal et eller andet bare engang imellem ville da være rart 🙂

 12. EJ hvorfor er der ingen der har fortalt at man får større fødder af at få børn!!??:-) Man burde lave en håndbog med den slags info og dele ud til alle kvinder;-)
  Øv hvor er det surt for dig Christina, og især med så lækre sko!
  Jeg er str 41, og ved snart ikke om jeg tør få flere børn, vil virkelig ikke have større fødder:-)

 13. Hej.
  Bruger selv str. 36 og vil gerne vide hvad de skal koste:) Selv om det måske er lidt af et sats at købe dem, da jeg pt er gravid, med nr 3….. 😉 Men mon ikke det går.

  Venlig hilsen
  Mai-Britt

 14. Jeg har en ide om at 350 vil være en fair pris. De koster vist 900 kr fra nye. De er uden stor slitage ìg har endnu ikke aftryk i sålen, købte dem sidste efterår og nåede ikke at gå dem helt til inden det blev for koldt i vejret. Sig til, hvis de har interesse. Knus C

 15. Øv, der har jeg også været…. efter to børn er jeg gået fra en str 36,5 til 38. Samtlige sko og støvler er skiftet ud. Det har været dyrt og meget lidt fornøjeligt 🙁

 16. Hej igen.
  Fik slet ikke svaret tilbage på dint indlæg på min blog. Tak for budet, jeg må desværre springe fra. Men lækre det er de ;O)
  Håber du får dem afsat
  Kh. Susan

 17. Mine tre børn har slet ikke øget mine fødder (måske er de blevet lidt tykkere – men det snakker vi ikke om), så jeg dalrer stadig rundt med en 35/36…. Jeg kunne godt være int. er de 350 inkl porto(bare som b-post)? Så er jeg på.

  🙂 Lotz

 18. Forslag…Hvis du har flere duckfeets i str.36 du gerne vil af med, så er du velkommen til at skrive til mig:-) jeg bruger stadig 35/36 efter 4 børn og elsker bare de sko og støvler- men har pga. børnemængden ikke lige finanserne til nypris!!:-) jeg kan sgu godt forstå det er irriterende når ens fødder pludselig får deres eget liv- nogen ændrer fødder, andre ændrer noget andet…men det er da lettere at spænde bæltet lidt ud end at skifte samtlige sko i skabet.. forståelse herfra! tovemerete@c.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.