Barnligt?

Jeg er måske lidt barnlig og forsøger at holde mig synligt under de 25.. står jeg ikke ved min alder? Som om jeg var gammel? Overhovedet?

Jeg synes altså Onepiece – jump in dragterne er så fede!..
Måske vil de passe bedre til Marie..
men hvor kunne jeg godt tænke mig denne her dragt.. den er så cool!

Billedet hentet fra Onepiece.com

Er jeg for gammel til den type outfit? Skal jeg stå ved min alder og måske for en gang skyld søge mere mod den feminine-klassiske stil?

Jeg går efter det komfortable og smarte.. men måske det kommer til at se for sjovt ud med en jumpsuit til Chris 35 år, mor til 3 og sorte rander under øjnene… og hængerøv.. ( for den er slet ikke stram længere!) Det er nok ikke smart, nej.

13 thoughts on “Barnligt?

 1. Nope men det er planen at det skal prøves i den nærmeste fremtid. Har en søster der venter sig og har planer om at sy en til hendes fødselsdag.

 2. Spring dog ud i det! Har også set onion mønsteret. Har ikke set syet det, men veninden har – og det er super fedt! Jeg siger Go for it! Og pep den op med fede detaljer! Alder er et mentalstadie! Og bare et tal. Findes der måske nogen opgørelse for hvornår man er for gammel til hvad?? Må man som 33 årig have rottehaler eller hanekam?? Ja, det må man da virkelig selv om! Hvis du har lyst, så gør det!

 3. Desværre er jeg så hende der helt ærligt synes at sådan en dragt ikke er klædelig til voksne mennesker. Måske som hyggehjemmedragt.
  Dog er jeg 100 på at den er død behagelig at have på, nitten er bare at man skal have hele overdelen af når man skal på toilettet…

 4. Jeg vil elske at have sådan en dragt. Også selv om jeg er 35 (22) mor til en og har appelsinhud og sveskerøv.
  Jeg har to af de der jumpsuits, en i jeansstof og en i bomuld. Og jeg har slidt dem tynde!

 5. Med en króp som din tror jeg nu den vil være meget fed, men klart federe hvis du syer den selv, du er jo skide god til at finde på det med at lave noget fedt og anderledes med andet stof…

  Personligt ville jeg aldrig hoppe i sådanne en, men er også i en af de perioder, hvor jeg ligner en damptrommel (hentyder til at jeg er blevet temmelig småfed på det sidste) så tror nok ikke lige, at jeg ville være særlig smart i den.

  Men tror du ville kunne bære den, du har jo stilen til det, og hvem siger iøvrigt at man skal gå efter en bestemt stil bare fordi vi er landet over de 30 år…..

 6. Kan du så aflevere dit dankort! Du får ikke lov at købe den! Christina, du vil som en af de eneste mennesker kunne bære den, men den vil trække din lækkerness ned, så du får ikke lov. nixen-bixen!

  Jeg kom straks til at tænke på dette indlæg

  http://stopdetdog.wordpress.com/2011/08/27/nu-ved-jeg-godt-at-vi-ikke-opererer-med-dress-code-i-det-offentlige-rum/

  Og så tager du dankortet frem igen og forkæler dig selv med noget helkropsmassage, økomakeup, alt det Johan Bülowlakrids du kan købe for de samme penge. Eller nye Duck feet. Alt andet er tilladt.

  Nå!

  KRAM
  Lis;)

 7. Sådan en dragt ville være vanvittig lækker at ha’ på hjemme, men ude – naahh, der tror jeg altså ikke den er så god. 🙂

  KH Tine

 8. Ej her må jeg også sige noget:-) Jeg elsker selv ALT der er praktisk, men også gerne smart… denne dragt synes jeg bare ikke rigtig er smart, praktisk jo! Men man kan være praktisk på så mange meget smartere måder:-) Og der findes så mange andre fede jumpsuits, så jeg er enig med Lis:-) Brug dankortet på noget andet:-)

  p.s. så er jeg ikke i tvivl om at du ville kunne lave en selv der 100 gange federe end denne!

  Kh 🙂

 9. Jeg er altså også lidt tiltrukket af den! Ved ikke om jeg lige ville bruge den i en arbejdssituation eller lignende, men til en afslappet dag i weekenden (også selvom man skal uden for en dør med familien). Synes dog helt sikkert også du selv skal sy den og tilføje nogle af dine lækre detaljer (og så bliver det nok ikke den eneste du skal sy, når vi andre får nys om den!! :))

 10. Jeg synes, at den er så lækker! – og går også selv med planer om at sy en til mig selv. Jeg kommer sikkert til at ligne en mummitrold, men det bliver en glad mummitrold. 😉

 11. Jumpsuits har da ingen alder, hvis jeg havde krop til det ville jeg da også eje en ;D og jeg er 51 år. Min datter er 18 år og købte en ved Roskilde festivalen hvor Jumpit havde en bod, og den bliver brugt flittigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.