Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
Yeeeiiiar – ny kjole klar til udstilling |

Yeeeiiiar – ny kjole klar til udstilling

Jeg har været i sving i weekenden. Jeg har rent faktisk måtte sige nej til mit aller bedste frirum – en lørdag sammen med piger, som står mit hjerte nært! Blot for at få syet en masse ting færdigt.
Der er normalt ikke noget som viger pladsen for det fine selskab, men lige netop at få lagt mine kreationer frem, har været lidt nødvendigt. Mere om det en anden dag 😉
Men som jeg lovede jer, så er der nyt efterårstøj på vej i shoppen.
Blandt andet denne her kjole, som er min erstatning for ventekjolen! 
Jeg har ikke kunnet vente med at vise den frem, selvom at kjolen er et nummer for stor til mig.
Dette er en medium – og skal sidde tæt på kroppen. Det var en prøvemodel, som jeg skulle prøve mine ideer af på. Den har fået mit udtryk, som I sikkert kan genkende fra sidste års bukser og nederdele.

Den er syet op i en totalt lækker, blød demin og tilført tittekanter og grov lynlås. Kjolen bliver lagt i shoppen en af dagene.
Den bliver lavet i tre forskellige udgaver. Dem får jeg syet op i nærmeste fremtid.

Det er så dejligt endelig at få fingrene i maskinen… jeg har så mange idéer!

Så hold øje med bloggen og shoppen. 

Denne her kjole er solgt!

28 thoughts on “Yeeeiiiar – ny kjole klar til udstilling

 1. Christina – du laver bare så fine sager ! Jeg er vild med kombinationen af blødt denim og råt gult! Så fint!

  Og du ser som altid blændende ud!
  Er du blevet frisk igen? Åh det håber jeg!

  Smil fra Mia

 2. Jeg blir så glad av det du lager, Christina! Elsker fargesammensetningene og modellene dine!! 🙂 Jeg lager også bukser selv til gutten min, for det er jammen vanskelig å finne de som både er fine og barnevennlige! 🙂 Jeg må nok skjerpe meg og få lagt de ut på bloggen… 🙂

  Har forresten oppdatert det siste innlegget mitt med fargekodene. Men det var ikke akkurat vanlige fargekoder, så jeg håper det funker! Ellers vil jeg virkelig anbefale deg å ta med en ting i den nyansen du er ute etter til malebutikken, så kan de nok hjelpe deg! I alle fall hvis det er en malebutikk med fokus på service og ikke bare salg.. 🙂

  Ha en fin uke!

 3. Ej, hvor er den lækker og skøn blanding af denim og den gule farve:) Jeg har først lagt mærke til dit indlæg nu via facebook, og det figurerer slet ikke på min statusopdatering på bloggen – men jeg ved ikke, om det er noget med din eller min side??!

 4. Tak Guro! Det var søde ord. Den farve på din trip trap er så flot!

  Hej Anne! Jeg aner ikke hvor problemet ligger, men mine indlæg kommer temmelig sent på readeren selvom de forlængst er udgivet på bloggen . Forstår det ikke!

 5. Jeg har faktisk haft samme problem som Anne. Underligt.
  Synes kjolen er helt fantastisk! Lækker kombi af denim og gult!
  Og hvor ser du bare godt ud i den, Christina!

 6. Jamen altså hvor er den fin!! Hvis jeg havde din figur ville jeg helet bestemt have sådan en.. LÆKKER LÆKKER..

  Hav en dejlig dag.
  KH Berit

 7. Wauw – hvor er det ufatteligt lækker!!
  Du se knaldhamrende godt ud!:)
  Sådan én smuksag skulle jeg gerne iklæde mig efter baby – hvis jeg vel og mærke havde figur til det;)

  Men det er da blevet superfedt med den gule lynlås!! Jeg synes det var den helt rigtige..:)

  KH Anne

 8. Den er bare for fed, dejligt råt udtryk og alligevel så fin!

  Der er et eller andet med gul for tiden, den tiltrækker mig;-)

  Måske fordi jeg har fået for lidt sol!

 9. Den er simpelthen for fed, Christina. Elsker gul/blå kombinationen….og lommerne :-). Jeg har selv syet et par kjoler med udgangspunkt i samme skønne, velsiddende snitmønster. Uh, jeg glæder mig til at se de næste udgaver.

  kram,
  Trine

 10. Glemte helt at komplimentere dit fantastiske udseende. Kone, du har næsten lige født!! Man kan ikke umuligt være så smækkerlækker lige efter en fødsel! 🙂

 11. hej !

  har forelsket mig i din kjole , har du/kan du evt sy en kjole til mig som den i blå denim m/gul lynlås ? og hvad koster den i så fald ?

  mvh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.