Rod på bloggen

Min blogroll blev slettet forleden dag. Hvordan ved jeg ikke. Nu er jeg begyndt at sætte den sammen igen, men jeg har mistet alle de wordpress blogs jeg følger, for de er ikke gemt i min Google reader.

Når man følger blogspot blogs bliver man bare “fast læser” og dermed er de gemt.

Kan man gøre noget lignende med wordpress? Eller fungere kun “copy/paste” når man føjer til sin blogroll?

Bare så det ikke sker igen?

– Posted using BlogPress from my iPhone

4 thoughts on “Rod på bloggen

  1. Du kan sagtens gemme wordpress blogge i din google reader 😉 Du skal gå ind på bloggen, finde deres RSS feed og kopierer linket. Derefter går du ind i din google reader og øverst til venstre trykker du på tilføj abonnement og sætter linket ind. Voila!
    Kh Lis

  2. Er der så nogen der ved hvordan man SLETTER en wordpress blog… nå den nu ikke står i google reader’en? Jeg kan tilsyneladende heller ikke afmelde mig på blog-siden…
    Mvh Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.