Nye kreative streger

Jeg designer nyt tøj til shoppen. Jeg har fået blod på tanden og savner den aktivitet jeg havde sidste år, hvor jeg lavede nederdele og bukser i et væk.

De sidste uger har jeg været på tegneblokken. Der har ikke været så meget tid til at sidde bag maskinen, men nu tager lille-manden nogle ryk i barnevognen, så jeg rent faktisk får noget fra hånden. Det er så befriende at få tid igen.

I shoppen ligger stadig de gamle modeller fra sidste år og jeg er ved at brække mig over at lave de brune posebukser med liberty lommerne. Dog må jeg lige pointere, at jeg har været så beæret over, at så mange har valgt at gå i mine modeller.

Der skal bare noget nyt i butikken.. og det er på vej!!!
Der vil komme en ny nederdel – med helt nye detaljer, en kjole med lange ærmer og selvfølgelig vil jeg gentage posebuksmodellen – blot med nye kendetegn.
Jeg glæder mig helt vildt til at få det færdigt og lagt på bloggen..

Billedet her har dog intet med voksentøjet at gøre. Alfred mangler bare tøj.. Så jeg har lige lavet fine små posebukser til ham med tittekanter i liberty.. luksus unge!

8 thoughts on “Nye kreative streger

  1. Kan man forhånds-bestille et par pose-bukser? Jeg har ventet med længsel på at du skulle åbne op for nye bestillinger:)

  2. Jeg glæder mig også til at vise mine ting frem..
    Ane – skriv en mail til mig, så finder vi ud af det.. jeg er snart klar igen, kan du tro.. vi kan sagtens skrive dig op… 🙂

  3. Christina for fanden! Du må aldrig aldrig skrive noget der lyder som om, du vil holde op med at sy posebukser! Hvad skal vi andre så gøre? Gå nøgne på arbejde?? Mine er slidt op nu – som i, at de er gennemhullede af slid, og jeg skal have nye til efteråret. Og – må jeg glad erkende – med lidt strammere rib i taljen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.