I mors fodspor

Marie vil gerne lære at sy. Hun har forsøgt sig tidligere og kender efterhånden symaskinen godt. Jeg er ikke utryg ved at lade hende sidde der selv og nørkle – og hun er faktisk god til det.

Hun sad og kiggede i det nye symagasin nr 8/2011 igennem i går og spurgte, om hun ikke måtte prøve at lave et penalhus, der var vist deri. Umiddelbart var der ingen ben i det… (hun kunne have valgt en kjole eller en buksedragt i stedet :-S).

Jeg tror, at hun har fået en meget god fornemmelse af, hvordan det er at læse en syguide og tegne mønster af. Hun har selv – helt selv – lavet dette fine penalhus. Og er pave stolt.

Stoffet har hun også selv været inde over. Faktisk faldt hun for dette her pink-prik fra stof2000. Det er hyggelig piget – lige Maries stil.

Men tjek lige strygemærket. Det er ved at være hip igen og jeg er helt vild. Stof2000 har fået en masse seje nye mærker, som er lige til at stryge på tøjet. De er vildt flotte.. og ikke særligt dyre.
Marie spottede dem med det samme og ville have alle med hjem.. Dog begrænsede hun sig til denne her lille pingvin.

Men se lige her – det er jo lige mig. Jeg har en ny kjole på tegnebrættet til voksne.. mon ikke der lige sniger sig et lille peace ind?

26 thoughts on “I mors fodspor

  1. hold da op hvor er hun bare dygtig din store pige.. dem kan hun helt sikkert sælge. det er virkeligt et flot stykke arbejde hun har lavet.. 🙂

  2. Er du da helt vimmer! hun er da super sej. Jeg er virkelig imponeret!
    Jeg har faktisk haft min datter (6 år)ved symaskinen for aller første gang idag, det kræver træning, men hun har da klart potentiale. Håber hun bliver lige så god som Marie en dag… det er vildt hyggeligt at kunne dele den hobby!

  3. Hvor er hun bare sej Christina, det er virkeligt godt gået, jeg kan sagtens forstå at du er stolt af hende, et ny kreativt familiemedlem har set dagens lys, som supplement til moderen.
    I kærlige tanker, god weekend.

  4. Super fint penalhus! Og super dygtig datter du har! Håber jeg selv får en kreativ en af slagsen en dag! Kan selv huske, hvor hyggeligt jeg synes det var at lave ting med min mor da jeg var lille :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.