Hvor blev tiden af?

Det er helt ufatteligt, at det ikke er mere end 4 måneder siden, at jeg havde lille Alfred i mine arme for første gang. Jeg føler, at han har været her altid. Det er svært at forstå,  – at han kun er 124 dage gammel. En lille dreng på 4 måneder, som vil det samme som en på 6. 
Som dagene går bliver han mere og mere modig og selvstændig og er nu slet ikke den lille skrøbelige dreng, jeg fik i mine arme d. 22. april 2011.

Det er ikke til at forstå! Tiden er gået så hurtigt. Dagene er fløjet afsted og han sidder nu pludselig på skødet af os med krudt i r… og fægtende arme. Ingen tvivl om, at han vil frem i verden. Der skal ske noget og allerhelst mere end kroppen på nuværende tidspunkt tillader. Det kan godt give ham store frustrationer!

Ædedolken er ikke endnu begyndt at interessere sig for mad endnu – vel og mærket andet end det mine boobs tilbyder. Det er tilgengæld også som en tur i slikbutikken med 20 kr. på lommen. Nøj – intet mindre en lækkerier i højsædet!
Når han kan få lov til at begrave ansigtet i buffeten er alt under kontrol og verdenen er det bedste sted at være i. Her kan man være tryg og føle sig som en Konge med det store overblik.

Jeg selv er pavestolt over at jeg stadig ammer. Tænk engang at der er mælk endnu? De 3 måneder med de andre er forlængst overskredet og lillebror vokser med lynets hast. Ind i mellem sidder jeg med to tørre teposer hængende – tomme og uden indhold, hvor jeg ofte tænker; nå, nu er det nok snart slut med det! Men så alligevel kan jeg dagen efter mætte ham. Det er en fornøjelse – selvom at de bliver mere og mere deforme! Den tid den sorg!

Han er så mild en dreng – han har ganske få stunder, hvor han er utilfreds! Men hvem kan være andet, når ens verden er så varm og ligetil? Der bliver reageret så snart man siger et kny og de varme arme omslutter en konstant?

(jep – jeg befinder mig stadig i en lille symbiose med pomfritten. Og lige netop i dag er jeg veludhvilet. Det kunne jeg ikke prale af igår! Havde jeg skrevet indlægget dér, havde der sikkert været en lille dreng til salg, i stedet! Så perfekt er det heller ikke, altid!)

9 thoughts on “Hvor blev tiden af?

 1. Super lækker unge.

  Og JA, der er både gode dage og dårlige dage med små. Men vi er heldigvis sådan indrettet, at vi hurtig glemmer de dårlige. 😉

 2. Han er virkelig fin 🙂
  Forstår heller ikke hvor tiden bliver af….. min lille pige er 23 dage idag, og jeg har næsten glemt hvordan det var at være gravid.

 3. Ih hvor er det fedt du er kommet over de tre måneder og stadig ammer.
  Jeg har faktisk tænkt på at spørge om alt det du har gjort for det så også hjalp.
  Her ammer jeg stadig fuldt ud. Anker bliver 5 mdr. om nogle dage, så jeg må nok snart acceptere den første løsrivelse og give ham lidt mad med ske. Han er nok klar før mig;-)

 4. Hvor er han altså fin og med et så dejligt frækt glimt i øjet… Dejligt du ammer endnu. Det gør vi også her :-), (og med bare et bryst)… Sigurd klager dog ikke endnu og han bliver jo 4 mdr. i næste uge… Tiden går og går..
  Kram Ulla og tillykke med ham

 5. Det er nemlig rigtig, tiden går vildt stærkt.. Henny! Og det er hyggeligt!

  Louise – det er så vildt at jeres bette er 24 dage nu.. vildt altså!

  Linselusen 🙂 Det har virkelig virket med vitamintilskuddet! Jeg tager omega 3, d-vitamin, b-vitamin, en multi og en zink. De tage hvor jeg glemmer dem mærker jeg tydeligt, at min krop ikke kan producere nok.. Amme-teen giver mig kanonkugler med en enkelt kop, hvis jeg lige mangler en kickstarter en aften! Så jo, det kan godt betale sig at gøre lidt ekstra..! Og så spiser jeg kilovis af mandler!

  Hej Ulla – nu må vi snart ses! Det er da for dumt, når vi nu bor så tæt på hinanden.. men jo tiden flyver afsted og dagene forsvinder i et væk!

  Kram C

 6. Bare så dejlig! Tiden iler afsted, så jeg er stolt af at nyde hver eneste dag. Vi kan ikke gøre andet, selvom jeg også nogle dage gerne ville sætte tiden i stå 🙂
  Andrea er begyndt på lidt grød. Hun bliver ½ år om 9 dage – det er jo ikke til at begribe…

 7. Åhh, jeg ved også lige hvordan du har det. Eva har lige til aften siddet med ved aftenmåltidet og fortæret (splittet ad) sin egen lille bolle og jeg kan slet ikke forstå det, for jeg har jo lige været gravid! 🙂 Men hvor ser han sød og fræk ud, ham skal du nok (også) få en masse ballade med 😉

 8. Åh, jeg kommer helt til at savne det at amme og at have sådan en sød lille pusling på skødet. Det er en ganske særlig tid – og godt at huske de gode dage, hvor man har overskud osv. Han ser vel nok sød og dejlig ud – men det gør de to andre nu også.

  Og så bare lige for opklaringens skyld – er det ikke noget med at du kender min mand Mikkel fra gamle dage? Der er noget, som ringer en klokke 🙂

  Kh Kathrine (stolt moder til en prægtig Alfred på snart 7 år)

 9. Har det på præcis samme måde, min dreng er fra 7 april 2011 🙂 Tiden flyyyver afsted og hvor blev mit lille spædbarn af??! Sidder med en stor dreng på armen der smier og griner og fægter med arme og ben! 🙂 Men hver tid har sin charme må man sige 🙂 Og når jeg så kigger på min datter der er 20 mdr, hun var så lillebitte (2450g) og nu render hun rundt og er lige ved at snakke!!! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.