Forberedelser

Vi planlægger, forbereder os til dåb i næste weekend. Der er en del at se til, hvilket jeg synes er noget så hyggeligt. Det er lidt særligt, når den sidste i rækken skal døbes!

Jeg har lavet tøj til Ida, som hun skal have på på dagen. Det var egentlig ikke planlagt, at det skulle bruges til netop den begivenhed, men det blev så kært og lige hende, så det skal hun da have på den dag! Selvom det er lavet i fløjl, synes jeg faktisk, at den her dragt er blevet lidt festlig. Også selvom at hun piller næse!?

Jeg nævnte for nogle dage siden, at det nye symagasin havde gode modeller. Dette her er en af dem. En haremsdragt med små vinge-ærmer. Den er helt perfekt at tumle i. Jeg har lavet en lille justering i halsen, som det eneste. Den er klart et nyt hit herhjemme. 
Nem og hurtig at sy og kær som bare pokker! 
Jeg har hæklet en lille sløjfe til forstykket og sat den fast med en betrukket knap. Det pimper lige det grå  fløjl op, så det er lidt mere piget.

16 thoughts on “Forberedelser

 1. det er bare en super sød dragt. Det er også en super sød model, selvom hun piller næse. Og det gør hun jo, fordi pegefingeren passer perfekt deroppe!! :O)

 2. Hvor er den kær den buksedragt!
  Den klæder skønne Ida godt:-)
  Må vist have fat i det blad, har en lille niece der også vil være skøn i den!

 3. Efter dit indlæg om det nye symagasin, var jeg fluks nede og investere i det. Og jeg kan se, at pengene er givet godt ud, for den buksedragt er da bare super sød! Glæder mig til lillesøster blive stor nok til jeg kan bruge mønstret:-)

 4. Hvor er hun fin (også med fingeren oppe i næsen). Og det stof skal jeg da lige over og have en meter af, for det er perfekt til et par bukser til Rasmus 🙂

 5. Jeg kan varmt anbefale at købe det blad.. der er simpelthen så fint med de små sæt til pigerne.

  Ida piller konstant næse pt.. jeg satte ikke billedet på, hvor hun spiser “bussenæse” – hendes ord for bussemand. Argrr..

  God dag fra C

 6. Kan jeg lokke dig til at se hvad størrelse anorak, trøje og baggypants til drenge går op til? Jeg er jo ikke så meget til pigetøj 😉

 7. Jeg har lavet et stk dragt til min niece nu lillsøster ikke er stor nok endnu. Har brugt blomstret babyfløjl også fra Stof2000. Kik evt ind på min blog for at se “min” udgave:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.