En fornemmelse af ferie


Ungerne sover i hver sin ende af båden. Min far laver Sudoku. Jeg sidder med fødderne i vandoverfladen og nyder stilheden.

Det er der længe mellem. Roen. Kan I mærke langt ind i blogland, hvor skønt det er?!

– Posted using BlogPress from my iPhone

10 thoughts on “En fornemmelse af ferie

  1. Det har været helt fantastisk. Vi er vendt hjem fra Vindeby med den bedste feriedag i rygsækken. Jeg har nydt det, ungerne har nydt det. Vi manglede desværre bare Marie. Jeg er træt nu! Men afslappet. Det er skønt. Dagene herhjemme med IDA og Alfred er hårde. IDA trænger til at komme i dagpleje igen 🙂 og jeg glæder mig til barsel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.