Ta Da

– sidste afklippede sommerbukser til Alfred  er færdige. 
Det har heller ikke taget mig mere end hmm en 3 ugers tid? 
Og hvor lang tid tager det at sy sådan et par? En lille time? 
Han kan passe dem lidt endnu! Men det vil ikke vare mere end 3-4 uger, så er de for små…
Jeg skal ikke punke mig i hovedet – over det jeg ikke når… jeg har den bedste tid med Alfred lige nu.. 
En hård men dejlig tid!
Savner kan jeg nu godt… at have lidt mere tid til alle mine kreative ideer i mit hoved.

19 thoughts on “Ta Da

 1. Hvor er de fine, søde..!:) Lækker sommerdrengede..
  Jeg sidder også og bakser lidt med et par barselsgave-bukser.. Kan du mon anbefale et godt mønster til de helt små – synes dem jeg laver bliver meget store i det..
  Og så er jeg da vild med detaljen forneden i benene – er det mon kantbånd..?
  Håber ellers I har det godt – og ikke alt for hårdt.. Her savnes solen!:)
  Knus

 2. Hej Anne
  Jeg har gennemrodet nettet for netop det burda mønster jeg bruger, men jeg kan ikke finde det.. tror de skifter ud i deres mønstre ind i mellem.. det jeg har er købt i 2002. Det er nemlig et mønster som ikke er bredt og stort/poset.. det der passer de små bedst synes jeg… og så er det et shorts´mønster som jeg forlænger…
  Detaljen forneden er kantebånd med elastik.. det er så fint… nemt og enkelt.. Jeg har lavet bukserne i tre udgaver… viser dem samlet en af dagene..

  jo tak – det er lidt hårdt lige nu 🙂
  knus C

 3. Åh – kæmpekram til dig.. Håber snart det bliver mindre hårdt og du/I får lidt luft..;)
  Øv med mønsteret – jeg må bare ud og afprøve nogle forskellige.. Men tak fordi du gad lede;) Det må jeg lige lure med det kantbånd.. Super finish.. Elastik indeni kantbånd?
  OVerskudstanker til dig..
  Kram

 4. De er vildt flotte! Bare en flot detalje med lommer og kantebånd 🙂 Jeg mindes nogle ret kedelige smækbukser, jeg syede i 2001 – kun i seesucker…

 5. Hej Kisser – ja det er rigtigt … så er man fri for at stryge… ! Det er også rart at have på..

  Hej Petra.. fedt billede du har fået lavet til din profil 🙂
  Kærligst C

 6. Hvor er det dog nogen søde bukser. Men det mit øje fangede var nu Junosengen de hænger på og jeg fik helt flashback :o) Min lille dreng er nemlig vokset fra sin, men nøj hvor har han haft mange dejlige timer i den -s-
  Lige en flygtig tanke :o)

 7. Superflotte bukser, også syr du så fint kantebåndene. Det er viktig det, at det er pent sydd! Alfred er virkelig vakker og blir ikke mindre pen med de buksene:)
  God sommer!
  Hilsen Silje og Vibecke

 8. Hvor er de fine. Jeg skal også have syet nogle flere sommerbukser til Anker.
  Jeg bruger et mønster fra Hanne Meedoms børnetøj som jeg låner på biblioteket.

  Det er helt utroligt hvor lang tid det kan tage at få syet et par simple bukser.

 9. Sikke nogle fine bukser med en super lækker finish! Viser du ikke et billede af lille Alfred i dem?

  Jeg var lige lidt rundt på din blog, og kan se at din Alfred kun er 3 dage yngre end min Fleur. Og vi har også ligget på OUH på samme tidspunkt – vi blev nemlig først udskrevet om lørdagen. Det var da lidt sjovt… 🙂

  Kh. Tine – detbedstejegved.blogspot.com

 10. Hej Heidi Clara – den juno seng er jeg også så glad for.. det er ren nostalgi der vil noget… Kh C

  Hej Silje og Vibeke… hvis man syr kantebånd skævt på, så bliver et helt udtryk helt vildt grimt.. der skal ikke så meget til.. jeg elsker kantebånds pynten, men hvis det bliver lidt skævt, så er det helt ødelagt for mig 🙂

  Hej Tine – det er da sjovt! Vildt underligt.. men når man ligger på sygehuset med sådan en lille prut, så lukker man sig jo inde? Jeg forlod kun sengen når det var allermest nødvendigt… (når madvognen stod på gangen :-))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.