Sommerferie

Vi er lige kommet hjem efter en uge ved Vejers. Jeg har skrevet det før og gør det igen.. jeg elsker Vesterhavet.. Vi nåede en del dage med fint vejr og fik også pjasket lidt i vandet.

Henrik er monster træt af, at jeg slæber mit kamera med overalt. Jeg havde det med til vandet en del gange og får altid klipset 1000 billeder af på det blå hav/himmel og sandet – det store vilde.

Det bedste er at komme hjem og få lagt billederne ned på computeren. Derefter slår jeg mine folder inde på Picnik. Kender du det billed-redigeringsprogram? Det koster lidt, men er absolut den lille sum penge værd. Jeg elsker effekten Cross Process – den giver et fint minde om gamle dage…. Prøv at se forskellen.

Sejt ikke?
Nedenunder lidt billeder med effekten.

Og hvis du så ikke kender til Picnik – så er det værd at overveje! 
Det er vildt sjovt!

11 thoughts on “Sommerferie

 1. Super billeder:-)
  Det giver bare et eller andet, når man lige giver billederne et lille tvist…
  Hvilket kamera bruger du?
  Dejlige sommer-minder:-)

  Mange hilsner fra Mette

 2. Så dejlige billeder af de sødeste. Dejlige ferieminder. Jeg er også vild med det twist… Jeg må altså ønske mig sådan et kamera! 🙂

 3. Tusind tak for tippet. Jeg har nu været inde på picnik og prøve på nogle af mine sommerbilleder. Det bliver da hurtigt helt vildt godt!
  Så vidt jeg kan se, koster det ikke noget. Der er selvfølgelig begrænsninger på den gratis udgave af programmet, men Cross Process effekten kan man i hvert fald bruge gratis.

 4. Tak for at huske mig på det fotoredigeringsprogram. Jeg brugte det i min spæde bloggerstart, men nu er det så photoscape, der har taget over. Der er bare ikke så meget legetøj…
  Klem og fortsat god sommerferie fra
  mette

 5. Hvor er det bare flot! Det må jeg helt klart prøve, når jeg får tid. Elsker iøvrigt også Vesterhavet, det er det eneste, der virkeligt dur ;)…

 6. Er selv forelsket i vesterhavet.
  Jeg synes effekten på billederne er super lækker, er vild med alt retro, selv billeder.
  Man skal måske passe lidt på med at bruge effekten på madbilleder, maden kan komme til at se lidt gusten og kedelig ud. Meget mad har jo så smukke farver, og det er det, der tænder mig ved mad – de lækre farver.
  Eller er det kun mig??

  Kram Gitte 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.