Pyt med gylp – lige i dag da!

Kender I det at blive befriet af følelserne af indesluttethed,  rungende osteklokke, for lidt plads, hverdagens trummerum og forventninger?
Jeg har haft en dag, hvor jeg nu efterfølgende står fuld udstrakt og har fået rystet søvnløse nætter, janke janke, beskidte bleer og gylp af mig.

Det var så tiltrængt og har gjort mig så godt!

Jeg er nu sprængfyldt med god energi, glæde ved en dag i fuld afslappethed,rummelighed og ungers latter. Min hjerne arbejder på højtryk omkring et spirende fraternitet og nye projekter.

Mine kinder har et svagt aftryk efter dagens sol og aftenen her på teressen med en sovende Alfred på skødet og Ida´s  pludren fra værelset fylder mig med sådan en ro.

At en dag som denne er endt så overskuds-agtigt har fortjeneste i en mental og social vitamin indsprøjtning. Det er så forfriskende af få rystet “skidtet” af sig! De forrige hårde, drænende dage er som forsvundet. Der skal ikke meget til, vel?

Fik jeg nævnt, at Alfred har sovet 5 timer og et kvarter i sin egen seng i nat?

10 thoughts on “Pyt med gylp – lige i dag da!

 1. Åh, det lyder godt Christina! Er glad på dine vegne…nogen gange skal der bare ikke så meget til som du så rigtigt skriver. Man skal bare huske at gribe mulighederne når de byder sig:)

 2. Hvor var det bare en dejlig opdatering fra dig! 🙂

  Man fornemmer helt din glæde og energi gennem indlægget. Skønt!

  Kh. Tine

 3. Skønt med en energisk indlæg – Jeg kan mærke energien helt herud og lidt af den har også omfagnet mig! Tak for det opg tak for din skønne Blog Christina! Får ikke læst helt så meget med som jeg gerne vil, men når jeg går i Blog læsnings humør så er din én af de særlige udvalgte (:

  Kram fra Camilla (Hjernevrimmel)

 4. Har da vist skrevet det indlæg med hovedet under armen. Beklager de mange stave og skrive fejl (: Men håber du fangede budskabet! Du er en knag!

 5. Hvor er I bare søde – det er så dejligt, at få sådanne kmmentarer med på vejen ovenpå sådan en dag.. Jeg kan ikke kamuflere mit humør, hverken fysisk eller gemme det bag overstrømmende og overskudsagtige floskler.
  Er jeg sur eller i dårligt humør, så er I slet ikke i tvivl..
  Rigtig god dag til jer, kære damer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.