Petit fleur goes maxi #2

Min maxikjole er næsten færdig. Der mangler blot et par pyntestikninger og en oplægning forneden.
Udgangspunktet var kjolen fra symagasinet 6/2011 . Jeg har dog arbejdet videre på modellen og lavet kjolen til en maxi-udgave. Du kan se mit forrige indlæg med billedet af inspirationen.

Jeg har ikke fået taget billeder af den, hvor jeg fiser rundt med den på, men man kan godt fornemme snittet alligevel ikke?
Stoffet her er fra Stof2000 – desværre ikke til at drive op mere. Men kan I ikke forestille jer en maxi kjole i det her? Jeg er nu også vild med gult!

Jeg tror muligvis jeg vil lave nogle aftagelige stropper til kjolen. Det går ikke uden bh offentligt – og de eneste støtter jeg kan bruge nu – er jo ammebh er. De er ikke fixe synlige!

Den er blevet perfekt!

7 thoughts on “Petit fleur goes maxi #2

 1. Den ser godt nok fin ud..!
  Virkelig lækker..:)
  Håber du har fået min mail..?! Ingen stress med svar – du har jo hænderne fulde – vil bare sikre mig at den er nået frem..;)
  Ha’ en dejlig dag i solskinnet hEr på Fyn – som viser sig fra den skønneste side til os feriegæster..;)
  Knus Anne

 2. Godaften

  Nu er jeg lige kommet dumpene forbi dig tænkte lige på om du ikke havde lyst til at få en plads på min side under link hvis du linker mig får du en plads hos mig (: Tænkte osse lige på noget andet har noget der hedder på besøg du kan læse mere her http://dytbat.wordpress.com/pa-besog/ Håber du har lyst til at være en af dem… Håber at høre fra dig på min blogger måtte jo lave ny pga ham jeg havde hos snakket jeg ikke med mere og endt med at han bare lukket den ned uden jeg fik det at vide så håber du kan lide min blogger nu jeg kun har været igang i en halv uge ca… (: Forsæt god aften…

  Mange knuser fra Dytbat/Lise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.