Petit fleur goes maxi #1

Jeg hygger mig.. alt omkring mig flyder, men jeg nyder livet, den stille regn og Alfreds pludren. I skrivende stund  både spiser og skider han på samme tid?! Alt i mens jeg kigger stjålent hen på spisebordet, hvor min kreaprojekt ligger klart til næste lur… forstå det sådan – det bliver om lang tid – Alfred sover nemlig bedst med mors babs i munden… Det er ren samhørighed i bogstaveligste forstand….

Jeg er i gang med en maxikjole. Igen er det selvforkælelse. Jeg sidder med det lækreste små blomstrede voile fra Stof 2000. Desværre er det ikke til at drive op i butikkerne mere. Der ligger måske et par få meter tilbage i enkelte butikker. Det er helt klart min favorit her i sommeren.

Jeg er helt vild med sommerens trend. De maxikjoler er helt i min favør. Jeg har desværre en krop, der ikke er lang nok til de kjoler, man køber i butikkerne, så for at undgå at lægge købte kjoler op, så prøver jeg at sy selv. Jeg har den her kjole fra H&M. Jeg har den på konstant. Men jeg har været nødsaget til at gøre noget med længden, da jeg konstant fik mine tæer filtret ind i jersy stoffet og har været ved at snuble i kjolen utallige gange.
Problemløsning: jeg zig zaggede lidt elastik bånd hen over sømrummet i siderne ved hoften.. så kjolen fik lidt rynk/vandfaldseffekt hen over topmaven…  det kan sagtens gå på en kjole, der sidder ind til kroppen… Og en nemmere løsning end at lægge kjolen op! En smart overspringshandling.
Det bliver så slet ikke et issue, når man syr selv til korte stængler.

Jeg lavede en kjole sidste sommer, som blev super god. Den vil være svært at erstatte – dog er det en udfordring jeg har stillet mig selv! Jeg skal lave en kjole, jeg bliver ligeså vild med!
Jeg mixer Ida´s etage kjole med kjolen fra i fjor.. Du kan også selv arbejde videre på kjolen på billedet her (følg link til bladet). Det er faktisk ret enkelt..

Nuvel – jeg kan se kjolen for mig i hovedet.. der er ret svært at forklare egentlig..

Den har bare at være færdig til fredag, hvor vores ferie starter!!! Basta!

8 thoughts on “Petit fleur goes maxi #1

 1. Kære Christina 🙂
  Super sødt sommer-stof, glæder mig til at se resultatet. Syns kjolen fra H&M er smart men temmelig upraktisk når man ammer eller???
  Glæder mig til jeg blir dygtig nok til at sy tøj til mig selv 🙂

 2. Så fint stof. Jeg syr og syr også i stor stil til mig selv lige nu, det er så fedt når det endelig lykkes… Har gang i den store mix og match kollektion under maks pres, da min ferie også starter på fredag. YOU GO GIRL, du skal nok nå det. Kh Sine

 3. Hej Binemor- kjolen fra hm fungerer fint når man ammer. Jersy stoffet er jo temmelig elastisk.

  Sine jeg tror den bliver færdig i morgen! I hope so.

  Miri jeg viser den frem i morgen ( tror jeg nok. Måske. Krydser fingre!)

  Anne – den sur virkede ikke. Ingen sutter virker! Jeg har kastet håndklædet i ringen!

 4. Hehe jeg kan lige se Alfred for mig liggende på en ammepude med et bryst i munden mens du sidder ved maskinen og syer. Det må da kunne lade sig gøre. Hvis du skrutter ryggen lidt ? 😉

 5. Nå har jeg oppdatert meg på bloggen din igjen, og jeg koser meg! 🙂 Selv om solen nesten ikke har vist seg i det hele tatt de siste ukene, er det som om tiden flyr, og bloggingen blir nok nedprioritert. Men i kveld har min Alfred sovet som en stein (såklart – for han har jo bare sovet 30 minutter på hele dagen!!) og jeg sitter i godstolen og slapper av.. Deilig!

  På kjøkkenbordet ligger et skjørt til meg selv ferdig oppklipt, og egentlig har jeg lyst til å sy både det ene og det andre før vi drar på ferie på slutten av uka.. Uff, kanskje jeg bare må begynne! Men det er så utrolig godt å slappe av når det er kveld!

  Kjenner meg godt igjen i beskrivelsene dine av Alfred som bare vil ha mamma og absolutt ingen smokk…(sut) Nå er han over 8 mnd (hjelp!) og alt er så mye enklere! Håper det ordner seg med dere også snart!

  Ønsker deg og den skjønne familien din en fantastisk sommer!
  Klem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.