Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
Argrrr… saa hold dog kæft |

Argrrr… saa hold dog kæft

Jeg får snart spat.. rent ud sagt; Ida giver mit pip!

Kender du de små rumpenisser i Ronja Røverdatter? Dem der konstant siger; Hvorfor, hvorfor gør hun det? Hvorfor hvorfor? 


Jeg har en lille rumpenisse herhjemme, som virkelig pisser mig af.
Konstant – og det er ikke en overdrivelse! Konstant stiller hun spørgsmål.

Mor, hvad laver du?
Jeg er ved at give lillebror mad.
Hvorfor gør du det?
Fordi han er sulten.
Hvorfor er han sulten?
Fordi det er lang tid siden, han sidst fik mad.
Hvorfor har du mad i brysterne?
Fordi det er det eneste mad babyer må få.
Hvorfor må de kun få det?
Ellers får de ondt i maven.
Hvorfor får de det?
Ida kan du ikke lege med dine dukker?
Hvorfor skal jeg lege med mine dukker?
Ida – nu skal du finde på noget!
Hvorfor skal jeg det?
Fordi mor får pip!
Hvorfor gør du det?


HOLD NU KÆFT IDA!


Jeg skal virkelig knibe mig selv i armen og tælle til 10… Allerede nu er jeg træt… det bliver lange 14 dage. Kunne ungerne så ikke bare sove til middag samtidigt? Så jeg bare kunne få en lille rum ro i mine ører?

17 thoughts on “Argrrr… saa hold dog kæft

 1. Haha, ej jeg føler din frustration med dig. Det er til at få pip af, bare at læse det.

  Men du skriver så godt, at man altid får et smil på læben 🙂

 2. He he børn er nu dejlige, du kan tro jeg kender det. Kan du ikke sætte hende til at tage opvasken eller noget andet fornuftigt? Held og lykke!

 3. Jeg kender det så godt!!! Her er det bare ordet mor, der er i hver en sætning, der pt. kommer ud af Villads’ mund. Specielt, når vi kører bil. Og der kan man ligesom ikke rigtig løbe nogen steder…

 4. Føler med dig…
  Men hold da kæft, hvor er jeg glad for at høre, at det ikke kun er herhjemme, at spørgsmål (og ekstrem snak i det hele taget) er ved at overstige min tålmodigheds-kvote!!
  Begge børn er hjemme fra institutionerne i sammenlagt 5 uger. – Tror jeg skal have en enkeltbillet til Sct. Hans efter uge 32! Godt vi slutter af med bryllupsrejse UDEN børn.
  De kære små…

 5. Såddan en rumpenisse har jeg også..hun er 8 år så de vokser åbenbart ikke såddan lige fra det. Moaaar lyden efterfulgt af et ? kan lyde 40-60 gange på en dag og til sidst er det som om det rammer helt der ind hvor man enten skriger eller bider sig i læben 😉

  Knus

 6. Æv, det lyder som lidt af en prøvelse…

  Er det nogen trøst overhovedet at tænke på, at jeg har læst, at det kun er intelligente og reflekterende børn, der spørger meget? 🙂

 7. ja en slikpind eller en sut i munden, gaffa tape og en laaaaang dvd!

  Uh hvaor kan jeg huske det. Det går heldigvis over, men jeg synes nu stadig Rose kan stille lidt for mange spørgsmål…

 8. Sådan en har vi også herhjemme, endda en der også har problemer med korttidshukommelsen, så jeg er så heldig at få lov til at svare på samme spørgsmål et utal af gange på en dag!…puha, det er nu ikke altid samtalerne der ender lige pædagoiske herhjemme ;o)

 9. Hahaha, det lyder velkendt…. Og hvor er det bare svært at blive ved med at være pædagogisk, når en geværsalve af spørgsmål hagler ned over en – selvom man elsker sine børn nok så højt.
  Det bliver vel bedre på et eller andet tidspunkt? Om ikke andet så når de bliver teenagere og sover hele dagen? 😉

 10. Jeg griner også højt, for ofte herhjemme siger jeg faktisk højt “jamen så hold dog kæft lidt”!! Mine børn er så bare 5½ og 8, men fuuuck hvor de stadig kan spørge. Kan havde dem med nede og handle ind til aftensmad, og 10 gange kan de efterfølgende spørge hvad det nu lige er der er på menuen…..(arrrgh) Det var det der med korttidshukommelsen….!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.