Din egen header

Jeg sidder i sofaen med Alfred på maven. Jeg troede egentlig, at bøtten var ved at vende og at han godt kunne tage sig nogle timer alene i barnevognen, men lige netop idag er det umuligt for ham at finde ro andet end hvis det er i armene på mig.

Måske er det Flæskegildet i Lalandia i går, der har sat sit præg på lillemanden?

Det jeg ville fortælle om er egentlig, at jeg sidder og leger med min header! Jeg er så fascineret af dem, der kan på et splitsekund kan lave en lækker header. Ind i mellem vil man jo gerne skifte headeren ud med nye farver og illustrationer.
Hvad nu hvis man slet ikke er grafisk kreativ? Jeg kan ikke tegne på computeren – og har slet slet ikke programmet til det.

Så jeg sad og grublede og prøvede mig frem.

Jeg fandt for nogen tid siden en shop, hvor man kan købe illustrationer for ikke så mange penge. Shoppen hedder noget så uopfindsomt som 123RF. Men det skal ikke forhindre dig i at finde alverdens flotte illustrationer. Så hvis du ved, hvad du søger efter, så er det bare at komme i gang.

Jeg har søgt på kodeord som: birds, flowers, love …. der er utallige muligheder og fine sager. Og er du ikke træt af ugler?

Jeg er meget tilfreds med min header… nu hvor jeg liiiige skulle prøve selv!

(Hvis det har interesse laver jeg gerne en D.I.Y , så du selv kan lave din header.. Jeg skal lige i mellemtiden lære at lave et screenshot, så jeg kan vise detaljerne frem).

17 thoughts on “Din egen header

 1. Hej.
  Hvor er den bare blevet fin. Jeg kunne godt tænke mig en diy, da jeg ikke er så skrap til computer og blogland endnu.

  God dag til dig.

  Hilsen mette

 2. Det er rigtig fint.. Jeg vil meget gerne have en DIY =)

  (Hvis du stadig har problemer med at tage et billede af skærmen, skal du blot trykke på “PrtScr”, som er en tast der sidder oppe i højre hjørne af tastaturet (eller sådan er det i hvert fald hos mig)… Så kan du efterfølgende hoppe ind i billedprogram og trykke Ctrl+V så kommer skærmen som billedet 🙂 )

 3. Alfred er da en lille laban som ved hvor der er godt 🙂

  Super skøn header, åh jeg bøvlede længe med min nye så en DIY ku SAGTENS bruges!

 4. Hvor er det en fin header 🙂 Og JA TAK til en diy … er ret ny ud i blogland, så alt hjælp modtages med kyshånd…
  Og tak for et super link – også til at lave applikationer på tøj :-

 5. Hvor er den altså bare flot 🙂 Tillykke med den. Jeg vil meget gerne se en DIY – vil så gerne gøre min blog mere personlig, men er altså noget af en “nød” til den slags – så meget gerne. Så flot den er 🙂 Klem fra Dorte

 6. DIY modtages med kyshånd når den lille bandit giver dig lidt ro..;) Jeg har længe været forelsket i din lækre enkle opsætning på siden.. Har du helt selv lavet den..?
  For jeg har ikke haft energi til at sætte mig ind i at lave en ”ny side” – men trænger utrolig meget til noget nyt på bloggen..;)
  God aften til jer.. Knus

 7. Din header ser rigtigt rigtigt godt ud!

  Dét skulle jeg ha’ vidst: Jeg sidder og forsøger at tegne en header til min datters blog, og er nu igang på tredje dag…. Det ville alt andet lige have været unægteligt meget lettere, hvis jeg med 3-4 klik havde købt en af de skønne tegninger.!

 8. Fed header og fedt indlæg. Sådan en DIY kunne jeg godt have brugt for et par måneder siden, da jeg selv sad og fedtede med min header:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.