Vinderen af Baby – bogen

Vinderen af “Baby – 100 % naturlig uden tilsætning” er trukket ud her til eftermiddag. Henrik har været med på sidelinien og har valgt et nummer mellem 1 og 90. Han valgte nummer 77 som havde lagt en kommentar.

Den heldige vinder Rosanna sagde: 
Jeg vil RIGTIGT gerne vinde! Det lyder som virkeligt interessant, relevant og spændende læsning.

Jeg selv vil sige tusinde tak for alle deltagene. Hvis det stod til mig, så havde i fået en bog alle sammen. 
Den her bog er meget anbefalelsesværdig. 

Om du låner den på biblioteket eller køber den hjem selv, så er den særdeles oplysende. Jeg er rigtig glad for min og bruger den faktisk jævnligt, når jeg pludselig bliver i tvivl, nysgerrig eller blot skal bruge et godt link.

Rosanna – der er en bog på vej til dig. 

Rigtig god Pinse til jer alle.

3 thoughts on “Vinderen af Baby – bogen

  1. Tillykke til den heldige vinder. Jeg har den på hylden min og er meget glad for den, den er super overskuelig og meget informativ!

  2. Stort til lykke til den heldige vinder.
    Jeg håber du bliver glad for den.
    Og tusind tak til Christina for at bringe giveawayeni så smukke omgivelser 🙂
    kh Rebecca

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.