Sommerbukser til Alfred

Jeg har gjort klar til et par timers stikninger i lillebrors tegn. Han vokser så hurtigt ud af sit tøj og nu mangler vi altså snart bukser.. Det bliver bukser så jeg selv har lavet, for det er faktisk umuligt at finde lange bukser til drenge, der ikke er syet i velour eller jersy eller fløjl/cowboy.
Han trænger til lange og tynde bukser. Lange fordi han så kan undgå træk på de små ben.

De bliver fine… især det par med de store tern…

Det par bukser der er klippet i seersucker er mest som et forsøg. Jeg har så mange fine bodyer i den grønne farve, men jeg mangler stof som er gode til en kombination… Ved ikke, hvordan de kommer til at fornemme – færdige? Om den slags stof er lækkert til bukser altså? Når jeg googler seersucker/billeder, så kommer der billeder frem af mænd i habitter. Tænk engang!

9 thoughts on “Sommerbukser til Alfred

 1. Byxorna kommer att bli perfekta nu i sommar till den lille. Seersucker är ett tunnare tyg i 100 % bomull och det är själva strukturen i väven (att det blir bubbligt) som kallas för seersucker. Denna tyg struktur andas väldigt bra och kommer att bli perfekt till små sommarbyxor. Det ska bli roligt att se de fina byxorna när de är färdiga.

 2. Han bliver lækker i sine nye bukser! Jeg har også lavet nogle lange, løse, tynde bukser til lillesøster, så hun ikke koger over, men samtidig heller ikke bliver kold.

 3. Skønt stof, de bliver super fine. Jeg er også i gang med at sy bukser til Olivia, men faktisk så har Okker-Gokker nogle rigtig fine bukser til både drenge og piger og så har de oven i købet udsalg lige nu. Måske det også var noget for dig, eller for lille Alfred :o)

 4. Super fine stoffer – seersucker kan du sagtens sy sommerbukser af. Jeg syede små posede sommerbukser til Silje i samme grønne farve da hun var 9-10 mdr.

 5. Jeg har syet indtil flere tullebukser i seersucker, de bliver rigtig gode og er helt perfekte til sommerbukser fordi det er så let en stof og samtidig dejlig bomuld :o)
  Sikke heldig Alfred er med SÅ fine sommerbukser.
  Glæder mig til at se ham gå catwalk ;o)
  Dejlig sommerdag til jer.

  Kh. Jill

 6. Det ser ud til at blive rigtig fine bukser alle 3 par….:-)

  Må jeg spørge hvilket mønster du bruger? Jeg har længe villet sy nogle til Victor, af nøjagtig samme grund som din – de vokser alt alt for hurtigt!! 🙂 Men jeg syns ik rigtig jeg kan finde det rette mønster…for de skal være NEMME at lave! 🙂

  Kh. Malene

 7. Hej Christina…

  Super lækre kjoler, har været inde og lurer alle sammen, og drømmer om at eje alle sammen. smil..
  Jeg har lige fået en lille ny dreng som er 6 uger nu, og jeg føler virkelig også jeg blotter det hele når jeg sidder og ammer ham..så hvis jeg skulle være så heldig at vinde skal det bestemt være en masja kjole…
  Så jeg krydser virkelig finger…
  Stort smil fra Tina

  p.s vi skal ha barnedåb den 7 aug, så ville være fantastisk at kunne ha sådan en super kjole på og kunne være med i festen uden og skulle gå et andet sted hen, når bettemanden skal ha mad.. smil

 8. Kan godt forstå, at du tyer til symaskinen også til den lille mand. Drengetøj og især bukser i butikkerne er ikke de mest spændende. Har syet sommerbukser af seersucker til min nu store datter. De var et hit. Og hvis man ikke stryger bukserne efter vask, bobler det lissom lidt op, så de bliver lidt tættere. Hmmmm håber du forstår! 😉 Og limefarven er lige i skabet her til sommer. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.