Rart og smart

Børnetøj skal bare være rart at have på. Rart at bevæge sig i! Jersy er helt klart en af mine favoritter, når vi snakker børnetøj. Det er blødt og lækkert at have på.
Alfred har kun heldragter på i jersy stof, da det må være rarest at have på, når man er baby. Der er ingen elastik tværs over maven, der snærer eller stof der er for stift til at bevæge sig i. Jeg kunne forestille mig, at et par cowboybukser må være trælse at have på, når man kun kan ligge ned og se sød ud.

Jeg har syet en kjole i jersy og kombineret den med skråbånd og små striklommer.
Hvis du ikke holder af at sidde og nørkle med en ribrouleau, så kan man sagtens sætte en kant på i fast stof.

Jeg er vild med striber. Denne her jersy med mørkeblå/hvide striber er fra Stof 2000 den holder rigtig godt i vask uden at blive slap, hvilket er rart, når Medisteren sviner sig til efter 5 minutter i rent tøj..
Det gule mixet med striberne gør kjolen rigtig fed, synes jeg.

Kjolen ligger også på Amio

19 thoughts on “Rart og smart

 1. For pokker hvor er hun altså en lækkerbidsken ;-))

  Lækker, lækker unge ;-))

  Så smukke blå øjne og neglelak der passer til – jamen for søren altså ;-))

 2. Måske man skulle overveje at sy sådan en heldragt til sig selv?? Den lyder hyggelig!
  Sikken nogen lækre unger du har, de er lige til at spise!

 3. Elsker striber og gule kontraster, så kjolen er jo super fin!

  Og så har din medister altså bare de smukkeste øjne, som er lige til at svømme hen i! 🙂

 4. Ej en sød model – både kjolen og pigen:) Kan man egentlig uden problemer bruge et alm. kjolemønster, når man vil sy i jersey eller skal man så korrigere mønsteret for at det passer (eller købe mønster tilegnet jersey)?

 5. IDA elsker at være på. Hun er en lille linselus.

  Malene – jeg klipper altid jersy uden sømrum, når jeg tegner op efter mønster til fast stof. Da det ellers bliver for bredt. Tag ekstra IND når det er buksemønster. Det er bare min gyldne regel 🙂 det er forskelligt hvordan man gør. Jeg er ikke bange for at prøve det forskellige af og strikstok kan sagtens erstatte faststof enkelte gange.

 6. Hvor er den bare fantastisk fin. Virkelig nogle dejlige farver. Elsker både striber og gul. Og fin detalje med de strikkede lommer.

 7. jeg vil sådan set bare give alle de andre ret 😉

  Og du har også ret – jersey er rigtig godt til børn. Og velour. Jeg har lige forsynet mig hos krymmel.com, med lækre velourbukser til Rasmus. Og han elsker at have dem på.

 8. Sikke en skøn kjole! Lige til at blive i godt humør af – helt ned i storetåen. Den gule kant og lommerne gør kjolen rigtig smart, synes jeg.

  Ih, altså – jeg bliver helt inspireret til at gå igang ved symaskinen, og SLET ikke overveje at gå i seng, selvom om klokken snart er halv to – natten til lørdag…. Zzzzzz….

 9. Jeg har været en tur i Stof 2000 her i dag efter stripet jersey og gult skråbånd….har sukket efter lige det der stof i noget tid, og vidste at sådan en kjole skulle være næste projekt. De gule detaljer havde jeg dog ikke i tankerne, men det er jo nogle fantastiske detaljer. Skal nok prøve at lade være med fuldstændigt at kopiere din kjole:) (om ikke andet ved jeg at min håndarbejdsmæssige finish vil være en helt anden på minmkjole i forhold til din…)
  kh, Eivor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.