På udflugt med Statsmedisteren

Vi var på dyreskuet  i går. En kæmpe oplevelse for St´s Medisteren. 
Hun er jo ægte byboer, så at se alle dyrene i bøgerne IRL og med lyd og bevægelse, var overvældende. Klap en ko, se grisevæddeløb og stå ved siden af en levende hest… nøjjjjj moar…
Ja – Pingo var pludselig også “rigtig”…

Hun sov godt i nat. Det gjorde vi også – for der var f…. fart på tøsen.
Desværre var Marie ikke med – hun er i skrivende stund på vej på solferie… (jeg er overhovedet ikke den mindste smule misundelig… overhovedet ikke (?))

6 thoughts on “På udflugt med Statsmedisteren

 1. Jeg er sååå træt af at gentage mig selv, men FOR POKKER C HVOR ER HUN SØD!!!! Jeg er så solgt, og får så meget lyst til at have været med. Og hvis hun kommer på ferie hos mig, kan hun få lov til at køre traktor! Og ride på en ko!

 2. Meget sød 🙂 Har ledt efter en cap til min datter, men det er endnu ikke lykkedes mig at finde en – mon du ville røbe, hvor du har købt Idas?

  TAK 🙂 Og god søndag ..

 3. Ej ja – dyrskuet er bare dejligt. Vi havde dyrskue hernede for 2 uger siden. Jeg endte med at komme afsted med 5 børn. Mine 2 niecer og vores egne 3.
  Selvom alle børnene bor på landet, nyder de dyrskuet alligevel. Det er så skønt at være sammen om de udendørs aktiviteter. Og hjemme har vi jo “kun” grise, kyllinger, kaniner, heste og katte… Tænk hvis vi også kunne få geder, får og køer (også er der lige Cathrine der ønsker sig en Zebra…!)
  Fortsat skøn weekend til jer 4, og god rejse til Marie.
  Solskinshilsner Betina.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.