Masja kjolen

Jeg er blevet opfordret til at vise by Stroom kjolen frem – vel og mærket med den på…

Jeg har haft den på de sidste to dage, så jeg fik lige Marie til at tage to billeder..

Jeg håber I får et  bedre indtryk af vente/amme kjolen nu? Jeg er blevet vildt glad  for den allerede. Jeg føler mig virkelig smart i den kjole.. og tænk at de kan lave den til de priser?

Jeg tror faktisk, at jeg skal have bestilt den her og den her hjem.
For det har faktisk løst mit amme-problem!

Prøv så lige at hoppe videre til min kære navnesøster, som har samme kjole på – med den smukke mave under!

10 thoughts on “Masja kjolen

 1. Så er det jo ingen sag at amme, du er virkelig smuk i den, Christina : )Så ville jeg måske ønske jeg havde ammet alligevel, men sådan gik det ikke ; )Det er dejligt nåt det praktiske kan kombineres med noget fint, ik ; )

 2. Hvor er det en fed kjole! Seriøst tror du ikke du vil bruge den, når du ikke ammer mere?
  Og hvordan kan du være så lækker, når du har født tre børn, når jeg kun har født et og har meget mere blæver end dig?

 3. Hej Cecilie og Mette Kathrine – takker – jeg forstår heller ikke at det er 9 uger siden jeg har født.. når jeg ammer rasler det af mig..! Det er dejligt, men sikkert også en af årsagerne til at mælken ikke rækker så langt.. så jeg fylder mig med meget for at undgå at det stopper..

  Hej Lise – kjolen er 2 delt og i den inderste (trøje)er der en kile, hvor jeg kan blotte mit bryst. Og så lukker jeg Alfred ind under armene i vingerne 🙂

  Hej Rikke – øv, det var ærgerligt.. det gør altså det hele meget nemmere… jo det er fedt at det fungerer med den kjole!

 4. Hej Anne – griner – tak skal du have.. det er dejligt at der er nogen der smider sådan et kompliment efter mig 🙂 Henrik er vist for træt til at se det… Det er altså det ammeri der gør mig så afpillet at se på..

 5. Lækker rumpe i kjolen! Min har vel nærmest taget form af sofaen..? (suk) Kjolen er rigtig fin, men her går det super med store tørklæder som trods alt giver mere foxy look end en slaskende stofble. 😉

 6. Sikke fin du er i din nye kjole. Klart skal jeg lægge en kommentar til din give away. Og wauw hvor er du fin efter at have født for så kort tid siden. Jeg må virkelig igang med træningen her 🙂
  Kram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.