Lækker måsen og pinligheden

Jeg har været i byen idag. Tænk at bryde min symbiose herhjemme og drage afsted med barnevogn og div. habengut. Det er altså modig af mig, hvis jeg skal være hudløst ærlig. De sidste 5 uger har Alfahannen og jeg bygget hule af pileflet og forsejlet det med gaffa, så ingen kunne bryde den op.
Jeg havde glædet mig meget til i dag, hvor jeg skulle mødes med Lis
Det var evigheder siden vi sidst havde set hinanden, så det var med stor iver, jeg kom ud af døren. 
Dejligt at se lækker-måsen igen – nutella brun og med et kærkomment glimt i øjnene. 
Jeg tror endda at vi fik et par fregner på næsen i løbet af formiddagen mens vi sad og nød solen. Alfred sov det meste af tiden i vognen – men vågnede op og var sulten. Jeg lærer aldrig at flagre rundt med mine boobs offentligt. Hvordan lærer man at amme i en slynge uden at kvæle barnet i  hudflabberne? Jeg spørger bare?
For jeg synes faktisk at det var mega pinligt at opdage, da jeg skiftede barnet på café toilettet, at jeg have siddet på bagsiden af ammeindlægget og derfor havde det hængende på rumpen, mens jeg gik forbi de øvrige cafégæster. 
Det siger måske lidt om måden, jeg mere hænger loose og er afslappet på herhjemme…? 

15 thoughts on “Lækker måsen og pinligheden

 1. Hvor er du befriende ærlig 🙂
  – Og hvor er det dejligt, at man kan undskylde sig med ammehjerne, ikk’?!

  – Sara

 2. Åh ja de s…. ammeindlæg – har gjort noget ala det samme da jeg ammede. Her var det så bare ammeindlægget der lige smuttede ud over bh+bluse da jeg skulle læne mig ind over disken og bestille på cafe! ….”HOVSA det var vist lige mit” – super pinligt!
  Men lyder ellers dejligt med sådan en dag :o)
  Pia

 3. Den der med at amme i fuld offentlighed kan løses ved at du enten bruger en stofble eller et fint stort tørklæde og lægger over din skulder og ned over ham og dit bryst.En af mine kollegaer klarede sin blufærdighed på den måde og det gik fint. Et plus ved det er at barnet får madro og ikke bliver distraheret af omgivelserne.
  Dejligt indlæg 🙂

 4. hahhahahhahahahhhaaahhahahahahhahhaa
  Jeg fik min mors skønne hjemmelavede koldskål i den gale hals! Hvis jeg havde været gæst, så havde jeg lige snuppet det af dig med en kæk bemærkning.
  Det var jeg desværre ikke, så derfor er jeg glad for at du deler, så jeg kan grine højt og længe!

 5. Nej, offentlig amning og flagrende babser lærer jeg vist heller aldrig. Har ikke fundet fidusen med at gøre det uden man flasher det hele, så håber bare hindbærsnitten sover hele vejen igennem et cafébesøg;o)

  Hæ hæ, men halvdelen af de cafébesøgende har garntrisset ikk nogen anelse om, hvad det var der sad fast;D

 6. Hej Christina

  Lyder som en dejlig dag, trods pinligheden 😉

  Med hensyn til at amme i skjul, så er her et lille tip….2 sele clips(hedder de mon det?) et stykke bånd, f.eks satin bånd eller lign. og et stykke stof eller en stofble. Båndet i ønskede længde bindes med en clips i hver ende. Når du så skal amme, kan du enten tage den “over nakken eller over den ene skulder og ned under den anden arm og clipse stofbleen fast, og så er både babs og baby i skjul 🙂 …..Lyder det indviklet? -håber du forstår hvad jeg mener 🙂

  /Rikke

 7. Jeg har også tænkt over hvordan dælen jeg kommer til at klare offentlig amning. Jeg håber at stofble-metoden, eller at amme ham i ringslyngen, er nogle gode bud.

  Hæ hæ, ikke så rapt med ammeindlæg på bagen 🙂 Fnis. Men det var sjovt at læse!

 8. Hehe herlig!
  Jeg har faktisk åpnet døren når noen har ringt på her, med puppen ute!
  Heldigvis var det mannen min som hadde glemt nøklene. Tenk om det hadde vært noen andre!
  Jeg har kjøpt ammeskydd, om du googler det finner du det. Det kan du fint sy deg også, megaenkelt og praktisk!

 9. Livet er fantastisk med små babyer og ammehjerne – men igen fin beskrivelse og jeg tror jeg selv har været der alle tre gange med mine egne pus. Kik forbi, give away på min ukendte blog, smil

 10. ak ak… de “kære” ammeindlæg!

  mht til at amme, så ingen kan se det, så taler jeg er erfaring, når jeg oplyser om Viklens fortræffelige egenskaber. Jeg har ammet i H&M, Magasin, Kvickly, o. lign, og ingen opdagede noget som helst, for baby var pakket ind i viklen, som behændigt kan trækkes “ind over” så intet bar hud efterlades synligt :O)

  Sig til, jeg står gerne til rådighed med hjælp og vejledning….
  Caféture med veninder er uhyre vigtigt, når man ellers går hjemme i baby-lykke-boblen :O)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.