Lige hvad jeg forestillede mig!

Jeg modtog i går en ventet pakke fra by Stroom. Kender I mærket? Det er dem, da laver de fede pusletasker. De har som noget nyt lavet ventetøj/ammetøj, som netop er kommet i butikkerne.
Jeg synes faktisk, at ammetøj er kikset. Jeg ejer faktisk ikke det der ligner ammetøj syet specielt til formålet, så jeg var meget spændt, da jeg modtog Masja kjolen.

Altså – nu har jeg fået lov til at afprøve kjolen. Jeg har kun det at sige, at det er en lækker kjole. Faktisk er jeg lidt ærgerlig over, at jeg ikke havde muligheden for at klæde mig i den, da jeg var gravid. Den er syet i det blødeste jersy og har en behagelig pasform.

Endelig har jeg fundet noget ammetøj, der samtidigt med at være funktionelt også er smart! Det er faktisk ikke noget der altid følges ad, når man prøver ammetøj.
Mama by Stroom har få men flotte styles – tjek lise Mejse kjolen?

Jeg er glad for, at jeg nu diskret kan give Alfred mad uden at vise alt for meget bart og pakke mig ind i en burka (Alfreds stofbleer).

Faktisk – jeg har fået lov til at sende en give away i luften fra Mama by stroom. Så hold øje med bloggen de nærmeste par dage.

4 thoughts on “Lige hvad jeg forestillede mig!

  1. Jeg har købt en af pusletaskerne, er kun halvejs i graviditeten, men jeg glæder mig da til at tage den i brug 🙂 Det lyder spændene med den kjole, den er rigtig flot….

    🙂

  2. Glem alt om amning og graviditet, mejse kjolen er virkelig flot. Men det er nok ikke en grund til at blive gravid. Øv.

  3. Lækre ammekjoler 🙂 absolut også en mangel hos mig. Må vi ikke se dig i kjolen? synes faktisk ikke at websidens billeder sælger Mejsekjolen vildt godt.
    Go’ søndag
    kram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.