Min favorit

Jeg fik afsluttet kjoleprojektet i dag. Det har været lidt svært at komme til maskinen de sidste par dage, da Alfred har sovet i små intervaller. Men nu er den færdig.

Det er meget sjældent at jeg får lavet tøj til mig selv, så at jeg har sat mig selv på prioriteringslisten er noget nyt. Det er altid ungerne jeg får kreative ideer til.

Jeg har fået det nye Burda-blad 6/2011  ind af døren. Det er stopfyldt med modeller, jeg godt kunne tænke mig at sy op. Til jer der allerede har bladet hjemme, så er Brigitte Bardot stilen lige mig. Det er tilsyneladende temaet i bladet og super fedt. Hvis du ikke har det, så hent det endelig hjem – kig forbi Alt om håndarbejde og se meget mere. For de har fat i noget godt her, som henvender sig til os, der gerne bevæger sig ud over det klassiske.

Jeg har syet kjolen op i soft viole fra stof 2000. Det er den fineste dusede korale farvede lette bomuld med stjerner. Jeg er vild med farven. Og nu hvor kjolen er færdig synes jeg ikke, at jeg er gået helt galt med vovestykket.

Jeg skal bare lige have lavet et bælte til kjolen. Det jeg har bundet omkring er en lædersnor. Jeg tænker om man måske kunne lave en to meter lang rouleau og sætte en perle i hver ende og flosse kanterne – det kunne være lidt fedt… har I erfaringer med så lange rouleauer?

38 thoughts on “Min favorit

 1. Smukt! Den klæder dig:) Jeg synes, at det driller med så lange rouleauer, men måske er det bare mig, der ikke er så fingernem;)

 2. Wow, nu kan jeg SLET ikke vente med at få lavet noget til mig selv 🙂
  Måske skulle man begynde at tjekke den slags blade ud.
  Og så må jeg tilstå at jeg ikke aner noget om rouleau, så følger med i hvad du finder ud af 🙂

  Kh Anne

 3. Christina hvis det der er din krop, og det er omkring 3 mdr siden du har født dit tredje barn, så må jeg bukke mig i støvet. Hvor er du bare pisse lækker!

 4. Jeg vil også have sådan en lækker krop og kjole næsten lige efter fødsel! Af flere børn!!
  Godt gået med begge dele:-D

  Kh Camilla

 5. Hvor er den flot! Og hvor ser du godt ud! Det er ikke til at se at du (næsten) lige har født endnu en lille guldklump! Er kun lidt misundelig;-)

 6. Ha ha hvor er I søde. Sådan en ballonkjole kan godt gemme fint på et par hænge boobs i forskellig længde og et maveskind i folder 🙂

  Anne du skal kigge i de blade. De er meget inspirerende. Og koster jo det samme som et mønster fra onion ca. Så hvis der er to modeller du vil prøve af, så er de jo hurtigt tjent ind.

  Knus C

 7. Den er godt nok lækker og jeg har en del meter liggende af det lækre soft voile med stjerner på, så måske de skal gå til sådan en ballonkjole.
  Hånden på hjertet, hvor svær var den at sy?
  (spørger en totalt grønskolling;))

  Kh

 8. Nøj, hvor er den flot altså! Den klær’ dig virkelig godt. Og vovestykket gav da fuld valuta!!
  Er mønsteret fra et burda blad og hvilket et, hvis man må spørge?

 9. Hej Malene – mønstret er fra det nye burda blad.. jeg har skrevet det hele i indlægget 🙂

  Og Mille – hmm der står at den er let at sy – det er den for så vidt også, men det kræver lidt fingersnildhed og tålmodighed… men kom du bare i sving.. 🙂

 10. Hvor er den bare blevet super lækker! Og farven klæder dig:-) Er kun en lille smule misundelig over, at du allerede kan præstere sådan en pæn krop efter Alfreds fødsel.
  Købe du Burda-bladene over nettet eller er de til at skaffe in real life?

 11. Jeg ved at du kan købe bladet i kiosken på banegårde… men ellers kan du vælge mellem de nye og gamle blade på nettet… følg bare lnket.. så kan du også se modellerne…

 12. Den er så fiin Christina. Jeg er selv igang med at sy ret meget til mig selv og har faktisk også gang i en ballonkjole. Sukker da helt over denne model – jeg må straks løbe ud efter et burda magasin. Tak for tippet.

 13. Årh…forstod bare at du liige havde fået bladet (som i efter at du havde påbegyndt kjolen) og at du der havde set mange andre fine modeller:) Men tak fordi du lige skar det ud i pap, så også jeg forstod det:) Hehe.

 14. Smuk smuk kjole!! Den er da blevet så fin og yndig på den fede måde…
  Og så er jeg nødt til at kommentere på din ‘killer’body…….:) Smækker lækker..
  Sådan vil jeg også se ud efter fødslen;)
  Kram

 15. Okay, tre ting:
  1: SUK, hvor er den fin.
  2: Damn, du ser godt ud kun 3 måneder efter fødsel!
  3: Jeg elsker læderbæltet til kjolen. Synes faktisk, du skal beholde noget i den stil – tror kjolen kan blive lidt for ‘tuttenuttet’, hvis ikke der er en rå kontrast. Behold det!:)

 16. Den er blevet supersmuk.

  Jeg synes det ser fedt ud med læderbæltet, det giver lidt kant til det fine og feminine. I Peices kan man købe lange, flettede, smalle læderbælter til at binde 2 gange rundt. De fås i brun og sort og koster vist 129,-

  God fest.
  KH Pialouise

 17. Heisann! Lekker kjole!!! Jeg synes også du skal beholde læreltet, event, et litt tykkere lærbelte. Fint med en råere kontrast til den veldig feminine kjolen! God fest!!!

 18. hvor er den og du smuk! Farven er meget bedre end jeg havde forestillet mig, udfra dit tidligere billede af stoffet.
  Jeg synes du skal beholde læderbæltet – kan du ikke afslutte det med 2 perler?? Synes det giver lidt kant og klæder kjolen virkelig fint!!
  Er selv i gang med en kjole til mig selv, ala den jeg viser på min blog…dejligt med noget til os selv! Tror også lige jeg vil lure burda – tak for tippet!

 19. Det er en smuk kjole, som klæder dig godt. Både model og farve 🙂
  Stoffet er lækkert. Jeg har aet for det i Aalborg og tænkt på jeres lækre Stof 2000 i Odense – suk…

 20. Super smuk kjole og ja den mangler jo lige et lille bælte, jeg tænkte på om det ikke var en ide at lade dig inspirere lidt af dit armbånd, den med keramik-knappen… Armbånden ville jo passe fantastisk til kjolen, synes jeg, og er sikker på at et bælte med en magen til knap eller 2, ville være fantastisk til… 😀 Bar en lille stø tanke herfra. 🙂

 21. Hejsa..

  Ja jeg har lige opdaget din blog, og jeg elsker din måde at skrive på.. det er mindst lige så godt som at tage en nynne-bog frem i sommersolen, og et talent jeg ville ønske jeg besiddede.
  Men men men, når det kommer til syningen kan jeg godt være med. Med hensyn til bæltet synes jeg kontrasten af lædersnoren gør hele forskellen på den kjole, og jeg synes det ville være synd at lave en rouleau i stedet, desuden siger min erfaring mig, at lange rouleau’er er mulige, med det rette udstyr, men sjældent jævne og fuldstændig som man gerne vil have dem!
  Mvh Pernille

 22. Hey
  Hvor er den flot den kjole. Hvor har du fået mønstret til den kjole den er så fin.
  Mvh Marie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.